2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Nemzetközi elismerést kapott az Erzsébet-program
MTI
|
2017. november 08. 20:14
|
frissítve: 2017. november 11. 21:08
A világ húsz legkiemelkedőbb szociális üdülési programja között mutatta be az Erzsébet-programot a Nemzetközi Szociálturisztikai Szervezet (ISTO) idei közgyűlésén - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány szerdán.

erzsebetprogram.jpg

A magyar kormány által létrehívott Erzsébet-programot a Nemzetközi Szociálturisztikai Szervezet (International Social Tourism Organisation) a világ húsz legkiemelkedőbb szociálturisztikai rendszere közé választotta - írta az alapítvány Pintér Andrea, az ISTO igazgatótanácsának tagja tájékoztatása alapján.

Közölték: az ISTO 37 tagországának 163 szervezetéből választotta ki 17 ország 20 programját. A szervezet októberi közgyűlésén bemutatott kiadványában Belgium, Brazília, Kanada, Chile, Kolumbia, Franciaország, Németország, Olaszország, Dél-Korea, Mexikó, Portugália, Oroszország, Spanyolország, Svájc, az Egyesült Királyság és Uruguay szociális programjai mellett a magyar Erzsébet-programot is a legjobbak közé sorolta. A magyarországi modell az egyetlen közép-kelet-európai.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy az Erzsébet-programban részt vevők száma 2012 óta évről évre növekszik, eddig mintegy 1 millió ember jutott pihenési lehetőséghez.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat