2018. október 20. Vendel
Nyolcan erőszakolták meg a fiatal lányt egy borsodi kis faluban
minap.hu
|
2018. június 13. 09:26
|
frissítve: 2018. június 14. 13:46
A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat a B.-A.-Z. Megyei Főügyészség nyolc férfival, köztük egy alig 16 éves fiatalkorúval szemben.

A sértett lány tavaly júniusban a faluban találkozott össze az általa egyébként ismert két huszonéves férfival. Ők megkínálták cigivel, amit közösen elszívtak. Ennek hatására a lány erősen bódult állapotba került, végtagjai nehezen mozogtak. A férfiak bekísérték egy romos, lakatlan házba, ahol újabb cigarettát adtak neki. A védekezésre képtelen állapotba került nővel akarata ellenére mindketten közösültek. Időközben érkezett meg a harmadik férfi, aki szintén kihasználva a sértett állapotát vele közösült.

Ezt követően a sértettet átvitték a szemben lévő házba, és ott még további öt vádlott, köztük egy 16 éves fiatalkorú is szexuálisan erőszakoskodott vele.

A cselekménynek az vetett véget, hogy a faluban elterjedő hírre az egyik vádlott felesége a helyszínre ment, és férjét számon kérte a dologról.

A kábult lány csak másnap hajnalban tudott hazamenni.

Szervezetében a vizsgálatok szintetikus kábítószert mutattak ki, testén horzsolások, bevérzések voltak.

A nyolc vádlottból hatan jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak.

Az ügyészség a felnőttkorú vádlottak esetében fegyházbüntetést, fiatalkorú társuk tekintetében fiatalkorúak börtönét és közügyektől eltiltást indítványozott.

(A külső kép illusztráció)

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat