2018. november 20. Jolán
A Pentagon szerint egy szuperszonikus UFO napokig követte az egyik repülőgéphordozó anyahajójukat
nuus.hu/foxnews.com
|
2018. június 01. 11:38
|
frissítve: 2018. június 02. 18:02
A titokzatos repülő járműnek állítólag olyan alakja volt, mint a Tic-Tacnak, és azon kívül, hogy követte az anyahajót, nem csinált az égvilágon semmit. Amikor persze repülőkkel közelítettek hozzá, akkor mindig eltűnt.

Az eset nem most történt, hanem még 2004-ben, viszont a pilóták akkor nyilvánosságra nem hozott jelentését most megszerezte egy amerikai tévécsatorna, és ők adták közre a sztorit. A hajó radarjai észleltek valamit a levegőben, ami a víz felszínéről ereszkedett fel, majd eltűnt. Mindezt olyan sebességgel, hogy azt gondolták róla, egy ballisztikus rakéta lehet.

ufo_urhajo.jpg

Két nappal később újra felbukkant a repülő tárgy, de amikor ráküldtek egy vadászrepülőt, az objektum egyszerűen köddé vált. A pilóta távolról azonban meg tudta figyelni: „Egyenletes volt a felszíne, nem voltak szárnyai és tojás vagy inkább Tic-Tac alakja volt.”

ufo_ur_urhajo.jpg

Fotó: Stars, Academy of Arts & Science

Pár nappal később egy másik vadászgép pilótája is belefutott a furcsa repülő tárgyba. Ő is ugyanilyennek festette le. A hajó legénysége akkor persze nem hitt nekik. Ugyanakkor egy abban az időben arra járó tengeralattjáró ebből az egészből semmit nem érzékelt, a leírások alapján pedig még csak hasonló repülő szerkezete sem volt az USA-nak vagy a többi ország hadseregének.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat