2018. december 16. Etelka, Aletta
Prostituáltként dolgoztatta – ma előzetes letartóztatásban van
minap.hu
|
2018. április 21. 12:48
|
frissítve: 2018. április 24. 10:37
A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsított férfinak, aki társával együtt egy ismerősét prostituáltént dolgoztatta, majd a bevétel jelentős részét elvette tőle.

bordelyhaz_prostitucio.jpg

Illusztráció

A sértett nőt a gyanúsított és házastársa befogadták közös miskolci otthonukba áprilisban, majd rábírták, hogy pénzért szexeljen. Az internetre is töltöttek fel hirdetéseket, így kuncsaftokat intéztek, naponta körülbelül ötöt. Az aktsért kapott pénz felét, de előfordult, hogy az egészét elvette tőle a gyanúsított, akivel szemben üzletszerű kerítés miatt indult büntetőeljárás.

A bűncselekmény akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A bíróság végzése szerint a várható büntetés miatt fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. Alappal lehet tartani attól is, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a tanúkat befolyásolná vagy megfélemlítené. A fenti indokokra figyelemmel a bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el. A végzés jogerős.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat