2018. július 19. Emília
Miskolc
15°C / 25°C
Rendesen megsuhintotta a háza előtt hangoskodó ittas fiatalokat az ukrán súlyemelő (Videóval)
minap.hu
|
2017. augusztus 03. 14:54
|
frissítve: 2017. augusztus 05. 12:10
Dimitri Golovinszki próbálta rendre utasítani a háza előtt hangoskodó ittas srácokat, ám azok egy cseppet sem érezték át a helyzet komolyságát mindaddig, amíg a többszörös súlyemelő és szkander bajnoknak el nem járt a keze.

dimitri_ua.jpg

A 29 éves sportoló saját maga tette közzé a videót Youtube csatornáján, amin részletesen elmagyarázza és bemutatja mi is történt aznap.

Mint mondja, egy este ittas fiatalok lármáztak az ablaka alatt, ezért ment ki az utcára, hogy szóljon nekik, pihenni szeretne. A felvételeket Dimitri barátnője készítette, amin jól látható, a három fiatalember egyáltalán nem hallgatott a szép szóra, mi több, fenyegetni kezdték a náluk jóval nagyobb darab ukrán sportembert, akit végül sikerült kihozni a sodrából. Az akció 11:20-tól kezdődik

Dimitri először a fehér pólos fiatalembert legyintette meg, akinek mázlija volt, mert sikerült elhajolnia az ütés elől, a mellett álló társa azonban már csak karba tett kézzel várta a kiütést.

Golovinszki a videó végén elmondja: mindenkinek tisztelnie kell mások privát szféráját, ő csak erre próbálta felhívni az emberek figyelmét ezzel a videóval.  

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat