2018. december 13. Luca, Otília
Robbanás Los Angelesben – meghalt egy magyar nő
alon.hu
|
2018. május 17. 09:14
|
frissítve: 2018. május 18. 09:30
Életét vesztette egy 48 éves magyar nő az egyesült államokbeli Los Angeles külvárosában, Aliso Viejóban. A kozmetikusnő szalonjában, melynek Magyar Kozmetika a neve, robbanás történt.

A Los Angeles Times azt írja, a baleset kedden volt, a Szövetségi Nyomozó Iroda szerdán adott tájékoztatást a sajtónak a részletekről. A közlés szerint a balesetben Ildiko Krajnyak hunyt el, és a kozmetika két vendége is megsérült.

Az FBI Los Angeles-i igazgatóhelyettese arról számolt be, merényletre gyanakszanak. „Nem hisszük, hogy ez baleset volt. A károk mértéke alapján valamilyen robbanószerkezetre gyanakszunk” – mondta Paul Delacourt, utalva arra, hogy valószínűleg nem a kozmetikában használt valamelyik gép, vagy eszköz robbant fel.

helyszineles_amerika_robbanas_rendorsegi_szalag.jpg

Forrás: Irfan Khan / Los Angeles Times

Vélhetően egy csomagba rejtett pokolgép okozta a robbanást. Azt még vizsgálják, hogyan juthatott be a robbanószer az épületbe.

A Facebookon többen nyilvános bejegyzést tettek közzé, hogy kifejezzék, mennyire megrendítette őket, ami történt a magyar kozmetikussal történt. A Platinum Medical Spa gyógykezelésekkel foglalkozó üzlet Facebookján a részvétüket fejezték ki Ildikó családjának, barátainak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat