2018. június 25. Vilmos
Miskolc
8°C / 18°C
Stohl András milliókat tesz zsebre a Sztárban sztár zsűrijeként
szeretlekmagyarorszag.hu
|
2017. szeptember 06. 14:02
|
frissítve: 2017. szeptember 08. 20:59
Állítólag olyan magas összeg üti Stohl Buci markát, amelyre még nem volt példa a hazai tévés történelemben.

Azt csiripelik a madarak, hogy Stohl András annyi pénzt kap a TV2 Sztárban sztárjának egyetlen adásáért, amennyit tévés produkcióért még egyetlen híresség sem.

stohl_andras2.jpg

Fotó: femina.hu

A Bors informátora így fogalmazott a Sztárban sztár zsűrizéséért kapott fizetéséről:

"Nyilvánvaló, hogy normális tévé ezen a piacon nem ad ennyit senkiért. Úgy tudni, hogy adásonként több milliót kap, és mivel tíz részből áll a Sztárban sztár, egy kisebb vagyont keres a műsorral. Még csak meg sem kell hazudtolnia magát, nem hírműsort csinál, azt gondol a politikáról, amit akar, beül egy szórakoztató műsorba, amiben egyébként biztosan tök jó lesz."

A TV2 a következőt állítja:

"Stohl András és a TV2 Csoport közötti megállapodás részletei üzleti titoknak minősülnek, így azokról nem áll módunkban nyilatkozni. Általánosságban elmondható, hogy amikor a sajtó sztárgázsikról találgat, legtöbbször a valóságtól elrugaszkodott feltételezéseik vannak, amik csak hangulatkeltésre alkalmasak."

stohl.jpg

Fotó: ripost.hu

Vitán felül áll, hogy a többmilliós fizetés egy szórakoztató műsor egyetlen epizódjáért alkalmas a hangulatkeltésre, ugyanakkor lehet valami valóságalapja a találgatásoknak. Hiszen Stohl az egyik legfoglalkoztatottabb közszereplő a magyar művészeti-és médiavilágban: szinte nem érteni, hogy fér bele még egy showműsor is az életébe a számtalan színházi produkció, szinkronszínészkedés, filmforgatás, és a reggeli rádiós műsora mellett.

Nem mellékesen: a Válótársak harmadik évada, amelyben szintén ő az egyik főszereplő, ősszel indul a TV2 konkurens csatornáján, az RTL Klubon.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat