2018. július 16. Valter
Miskolc
13°C / 27°C
Százmillió forintot költenek az egykori Erzsébet fürdő fejlesztésére
minap.hu
|
2017. október 27. 13:59
|
frissítve: 2017. október 28. 14:33
Az épület Szent István tér felőli külső oldala újult meg elsőként, de megszépül az Erzsébet tér felőli homlokzat, és eltüntetik a falfirkákat is. Ezzel együtt bővítik a gyógyászati szolgáltatásokat.

erzsebet_furdo_sajtotaj_171027ml_2.jpg

Fotó: Mocsári László

Hét évvel ezelőtt nyitott meg újra az egykori Erzsébet fürdő. Az épületbe akkor alternatív gyógyászati központ költözött. – Néhány orvossal, pár rendelőben kezdtünk – mondta Mohácsi Gábor, az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont tulajdonosa pénteki sajtótájékoztatóján az épület Kupolatermében. – A miskolciak részéről nem volt jelentős igény az alternatív gyógymódokra, ezért két év elteltével a hagyományos orvoslás felé fordultunk. Ma már hatvanhat orvossal, huszonkét rendelőben, negyvenhét szakrendeléssel, közöttük tizenhatféle gyermek szakrendeléssel és a laborvizsgálatok ötszázöt fajtájával várjuk a betegeket – tette hozzá Mohácsi Gábor.

Mint azt a tulajdonos elmondta, az épületet felújítják. Először a Szent István térre néző oldalt tették rendbe. Ezzel egy régi adósságot törlesztettek a miskolciak felé. A külső szigetelés és a burkolatcsere után a belső munkák is megkezdődtek. – Még nyolc új rendelőnk lesz. Folyamatosan bővülünk: vásároltunk egy negyvenmillió forintba kerülő ultrahang berendezést, de csontsűrűségmérővel, és gasztroenterológiával is fejlesztettük szolgáltatásainkat – mondta az egészségügyi centrum tulajdonosa. – Nekünk a legfontosabb, hogy aki belép ide, ne féljen attól, hogy orvoshoz jön. Illattal, színekkel, sok virággal és a kolléganők mosolyával tesszük otthonosabbá szolgáltatásaink helyszínét – hangsúlyozta Mohácsi Gábor.

erzsebet_furdo_sajtotaj_171027ml_12.jpg

A gyógyászati központba előzetes bejelentkezéssel lehet időpontot kérni. – A gyerekszemészetre három hét a várakozási idő, de a legtöbb rendelésnél elmondható, hogy egy héten belül sorra kerülnek a betegek – mondta a tulajdonos. – Egy beteggel egy orvos minimum tizenöt percet, maximum háromnegyed órát foglalkozik. Az előre egyeztetett időpontokhoz megpróbáljuk szigorúan tartani magunkat, hogy ne raboljuk a vendégek/betegek idejét. Ha mégis várakozni kell, azt valamilyen ajándékkal kompenzáljuk. A várost és a megyét látjuk el elsősorban, de sokan érkeznek hozzánk külföldről is. Jelenleg a szolgáltatások összetettsége, a műszerezettség és a színvonal tekintetében egyedülállóak vagyunk Magyarországon – összegezte Mohácsi Gábor.

erzsebet_furdo_sajtotaj_171027ml_11.jpg

Az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpontban egyebek mellett van állapotfelmérés, nőgyógyászat, gyermek-egészségügyi központ, felnőtt ultrahang diagnosztika, röntgen, labor, plasztikai sebészet, horkolás centrum, amiket lézeres kozmetológiai beavatkozások és masszázsok egészítenek ki. További információ itt olvasható.

erzsebet_furdo_sajtotaj_171027ml_10.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat