2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Szélsőséges időjárás: Orbán Viktor meglátogatta az operatív törzset
hirado.hu
|
2018. március 17. 23:12
|
frissítve: 2018. március 19. 12:47
Orbán Viktor utasította a belügyminisztert, hogy minden lehetséges erőt és eszközt mozgósítson annak érdekében, hogy a négynapos hétvége utolsó napján biztonságban térhessenek haza a magyarok.

A miniszterelnök ellátogatott az operatív törzshöz, hogy maga is megbizonyosodjon arról, hogy a szervek felkészültek a várható nehézségekre.

orbankatasztr.png

A látogtásról készült, s a hirado.hu oldalán is közzétett videóból megtudhatjuk, hogy vasárnap ónos esőre, hófúvásra, és hóesésre is számítani kell, emellett arról is beszéltek, hogy szombaton késő délután már négy megyére is piros figyelmeztetést adtak ki. Szó esett arról is, hogy a jelenlegi helyzet alapján az ország északi és keleti részei tartoznak a legveszélyeztetettebb helyek közé.

Orbán Viktor a videóban elmondta, arra utasította a belügyminisztert, Pintér Sándort, hogy minden lehetséges élőerőt és eszközt mozgósítson annak érdekében, hogy segíteni tudjanak azoknak a magyaroknak, akik a figyelmeztetés ellenére mégiscsak nekiindulnak, és haza akarnak jutni a négynapos hétvége után. A miniszterelnök szerencsés hazajutást és nyugodt hétvégét kívánt mindenkinek.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat