2018. december 13. Luca, Otília
A szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készül a DVTK
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2018. április 20. 13:46
|
frissítve: 2018. április 21. 19:35
A szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készül a DVTK labdarúgócsapata, az élvonal 27. fordulójában, a Puskás Akadémia ellen. A tabella nyolcadik és kilencedik helyén álló együttese találkozik, mindkét gárda egyaránt 30 ponttal rendelkezik, így aki győz, lépéselőnybe kerülhet a kiesés elkerüléséért vívott harcban.

Nem panaszkodhatnak egymás társaságának hiányára a csapatok, hiszen a korábbi bajnokikat követően a Magyar Kupában is egymás ellen küzdöttek a csapatok, és szombaton jön a szezon utolsó egymás elleni találkozója.

Bár ellenkező utat jártak be eddig a bajnokságban a csapatok, de a legfontosabb mérkőzéseket egyaránt 30 – 30 pontról indíthatják az érintettek.

A bajnokit megelőző beharangozó tájékoztatón a piros-fehérek szakmai igazgatója elmondta, teljes elánnal készültek játékosai, és önbizalommal várják a Mezőkövesden esedékes találkozót. Amire készülve Bódog Tamás megtekintette a helyszínen a Puskás Akadémia hétközi győztes Magyar Kupa találkozóját, és elmondta benyomásait.

bodog_tamas_20180419_vcs_1.jpg

Fotó: Végh Csaba

– Egyénileg jó játékosok alkotják a csapatot, ez egyértelmű. Elárulhatom, volt olyan, amit kifejezetten figyeltünk a soros ellenfelünknél, de a részleteket most nem osztom meg – fogalmazott Bódog Tamás.

Reméljük, a jó napot kifogó DVTK, pont azoknak az edzői húzásoknak, meglátásoknak köszönhetően nyeri majd meg a fontos bajnokit, amit a már említett látogatás során fedezett fel Bódog Tamás.

A piros-fehéreknél Dejan Karan letöltötte eltiltását, Dusan Brkovic viszont sérülése miatt nem léphet pályára. A DVTK utolsó idegenben játszott hazai mérkőzése, a Puskás Akadémia elleni bajnoki, szombaton 17 órakor kezdődik a mezőkövesdi stadionban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat