2018. június 21. Alajos, Leila
Miskolc
16°C / 18°C
Szinte már meleg lesz – folytatódik a szép őszi idő
minap.hu
|
2017. október 14. 16:07
|
frissítve: 2017. október 15. 19:38
Egy anticiklon középpontja helyeződik a szárazföld belseje fölé. A Kárpát-medencében is frontmentes, csendes őszi időre számíthatunk, az ilyenkor szokásosnál magasabb csúcshőmérsékletekkel.

Az előttünk álló éjszaka többnyire gyengén felhős lesz az ég. Éjszaka párássá válik a levegő, helyenként köd is képződhet. Csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Reggelre általában 4 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda előrejelzésében.

Vasárnap napközben túlnyomóan derült, napos, száraz időre lehet számítani. Az esti óráktól több helyütt párássá válik a levegő, foltokban köd is képződhet. Mérsékelt marad a légmozgás. Délutánra 20 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fronthatás nincsen térségünkben.

A következő napokban az éjszaka képződő köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet helyenként csak lassan oszlik fel, de hazánk nagy részén továbbra is sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínű, és többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet sem változik.

Pénteken érintheti a Kárpát-medencét egy frontrendszer, a változóan felhős égből akkor már előfordulhat eső, zápor.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat