2018. június 25. Vilmos
Miskolc
8°C / 18°C
„Te, komám, a csicskákhoz fogsz tartozni a börtönben..." – egy börtönőr üzent Rolandnak
otpercpiheno.blogspot.hu
|
2017. szeptember 06. 13:36
|
frissítve: 2017. szeptember 07. 16:12
A K. Csenge életének kioltásával gyanúsított Roland levelet kapott. Ezúttal nem egy rokoni üdvözlésről van szó, hanem egy börtönőr „welcome" szavairól.

A K. Csenge halálával kapcsolatos részletek még homályosak, csupán annyi biztos, hogy a lány halálát fulladás okozta. A gyanúsított állítása szerint a lány elájult, amitől Roland megijedt és betuszkolta egy 80*80-as esővízgyűjtő csatornába. Arra a kérdésre, hogy miért vetkőztette le a lányt, nem adott választ.

borton.jpg

Íme az őr levele:

Rolikám, engedd meg, hogy tegezzelek, a fiam is lehetnél, bár egy ilyen tett után biztosan kitagadnálak! A börtönben van egy nagyon erős, íratlan hierarchia. A piti tolvajok, csalók, pénzmosók és olyan bűncselekmények elkövetői, akik nem követtek el erőszakos cselekményt, ők vannak legfelül. Ide még rengeteg egyéb bűncselekmény is tartozik, de nem írnám most le. Szorítkozzunk a téged érintő részhez.

Te, komám, a csicskákhoz fogsz tartozni a börtönben. Minden olyan elkövető, aki gyerekek, nők, idősek ellen elkövetett bűncselekmény miatt kerül a börtön falai közé, a legrosszabbra számítson. A börtönőrök olykor félrenéznek, ha olyat látnak, és nem foglalkoznak az adott eseménnyel. Értsd: sűrűn leszel testileg és lelkileg bántalmazva. Akkorát nem kapsz, ami 8 napon túl gyógyul, de rossz érzés lesz minden egyes nap, mindenkitől „csicska pofonokat" kapni. Az, hogy lelkileg mit kapsz, azt nem is merem elmondani. De meg fogod tapasztalni, garantálom!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat