2018. augusztus 14. Marcell
Miskolc
14°C / 29°C
Tetováló-készletet, telefont és készpénzt rabolt
B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság
|
2018. február 11. 10:34
|
frissítve: 2018. február 12. 14:25
Két órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki tiszapalkonyai ismerősét bántalmazta, majd a férfi otthonából különféle tárgyakat ellopott február 9-én– tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

tolvaj_rablo_rablas_penz.jpg

Képünk csak illusztráció!

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves oszlári fiúval szemben.

A gyanú a sértett február 9-én az esti órákban Tiszaújvárosban találkozott alkalmi ismerőseivel, akiket tiszapalkonyai házába is elhívott. Otthonában azonban nézeteltérés alakult ki újdonsült „barátaival”, akik közül a 16 éves oszlári fiú több alkalommal megütötte a sértettet, majd tőle készpénzt, mobiltelefont és egy tetováló-készletet is ellopott.

A 21 éves sértett bejelentését követően a rendőrök két órán belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a kamaszt és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat