2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C
További havazás várható
minap.hu
|
2018. február 13. 12:48
|
frissítve: 2018. február 14. 09:10
Szerdán is folytatódik a borult, csapadékos idő. Aznap estig egy fölöttünk örvénylő mediterrán ciklon határozza meg időjárásunkat.

A keddről szerdára virradó éjjeli órákban is borult lesz az ég. További havazás várható. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. Reggelre általában -2 fokig csökken a hőmérséklet. Szerdán napközben is marad a borult, csapadékos időjárás havas esővel, havazással. Az északi szél megélénkül, a Hernád-völgyében és a Bodrogközben meg is erősödik. Délutánra 2 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hidegfronti hatás van térségünkben.

Csütörtökön megszűnik a csapadék, a nap második felében nyugat felől felszakadozik a felhőzet. A folytatásban pénteken és szombaton csapadékmentes, de felhős idő várható, rövid napos időszakokkal. A vasárnap érkező hidegfront hatására ismét csapadékosabbra fordul az idő, többfelé várható hó, havas eső. Hétfőn átmenetileg kevesebb lesz a felhő, majd a folytatásban már ismét felhős, téli idő várható. Fagyos éjszakákra, de napközben fagymentes időre számíthatunk a következő napokban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat