2018. június 21. Alajos, Leila
Miskolc
16°C / 18°C
Továbbra is nagy erőkkel dolgoznak a Bükkben
minap.hu
|
2017. április 20. 13:04
|
frissítve: 2017. április 22. 13:59
Szerda óta újabb és újabb fák dőltek ki és forgalmi akadályt képeztek az utakon.

A hivatásos tűzoltók és az önkéntes tűzoltó egyesületek közös erővel, az Északerdő Zrt., az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság, valamint az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársaival dolgoztak az utak szabaddá tételén és az elektromos-szolgáltatás helyreállításán.

omassa_aprilisi_havazas_pr12.jpg

Fotó: Parai Roland

A munkában résztvevő egységek Répáshuta, Bükkszentlászló, Bükkszentkereszt, Hollóstető, Rókafarm és Ómassa területén távolították el a forgalmi akadályt jelentő fákat.

A miskolci egységeknek Miskolcon a Vologda utcában szintén egy kidőlt fát kellett eltávolítaniuk, a Kis-Hunyad utcában pedig egy épület tetőszerkezetén a meglazult lemezborítást rögzítették.

omassa_aprilisi_havazas_pr14.jpg

A szerencsi hivatásos tűzoltók Taktaharkányban egy családi ház meglazult kéménytégláit távolították el. A gönci hivatásos tűzoltók a Regéc és Óhuta közötti útszakaszon öt darab kidőlt fát távolítottak el hajnalban.

Útlezárások Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kialakult időjárási viszonyok miatt több útszakasz vlt járhatatlan és az áramszolgáltatás is szünetelt öt településen.

omassa_aprilisi_havazas_pr13.jpg

A közút kezelője, valamint a rendőrség több alsóbbrendű közutat lezárt az időjárás okozta károk enyhítése és a balesetveszély elkerülése érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Bükkszentkereszten, Bükkszentlászlón, Lillafüreden, Ómassán és Répáshután jelenleg az áramszolgáltatás is szünetelt. A közutak megtisztítását és a kárelhárítást a szakemberek folyamatosan végzik.

omassa_aprilisi_havazas_pr18.jpg

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat