2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Újabb dojo Miskolcon
J. I.
|
2014. szeptember 03. 15:02
|
frissítve: 2014. szeptember 03. 15:10
25 éves pályafutása talán legnagyobb eredményének nevezte Vincze Angéla 4 danos mester, Miskolc legújabb karate termének megnyitását. A Shinto Dojo nemcsak harcművészeti központ, hanem a keleti filozófián alapuló egészségmegőrzéssel is foglalkozik.

Még alig nyitotta meg kapiut az új karateterem, de egy rekordot már begyűjtött, ugyanis 3 hét alatt készültek el a felújítási munkálatokkal.

Csöndes megnyitó ünnepséggel, de annál nagyobb tervekkel nyitotta meg kapuit Vincze Angéla 4 danos miskolci karate mester vezetésével a Shinto Dojo. A miskolci Justitia Fujiyama Club második edzőtermében hetekkel ezelőtt indultak a munkálatok és szeptember elsejétől pedig már a tréningek is elkezdődtek, melyek során 50 fő tanulja majd kezdésként a 180 négyzetméteres teremben a sportág rejtelmeit.

03.22: A korábbi korosztályos világbajnok a megnyitó során köszönetet mondott segítőinek, támogatóinak, külön kiemelve mesterét, Mészáros János hét danos mestert. A Magyar karate Szövetség miskolci elnöke, a Justitia Fujiyama SE alapítója kitért arra, hogy az ország első karate termét annak idején városunkban hozták létre. Ez, az új helyszín pedig az azóta felhalmozott tudás átadásában segíthet.

A karate edzések mellett, természetesen a japán filozófia, életmód és gyógyászati tevékenységek is megjelennek az új teremben. A megnyitón elhangzott, hogy az egyesület régi és új terme között szoros szakmai kapcsolatot tartanak fenn.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat