2019. február 23. Alfréd
Újdonság: SNS – egészséges, mégis színes körmök
Répássy Olívia
|
2018. május 25. 13:25
|
frissítve: 2018. június 25. 15:10
A Komlósi-nővérek egy éve nyitották meg SNS-körömszalonjukat, ami az első Miskolcon. Szombaton nyílt nappal ünnepelték az évfordulót.

sns2.jpg

Forrás: facebook.com

Az SNS betűszó megfelelője: Signature Nails System. Szabad fordításban: Egészséges, természetes körmök. Az új technika megóvja a körmöt a károsodástól, mert ásványi anyagokból és vitaminokból, egyebek mellett E-, A-, B5- és D3-vitaminokból áll. Ezek kímélik a körmöket és segítik a növekedésben. Nem beszélve arról, hogy a körmöt nagy mértékben károsító UV-lámpa nélkül köt. Az SNS erős tartást biztosít a körömnek, valójában olyan rajta, mint egy páncél.

sns.jpg

Komlósi Krisztina, a miskolci üzlet tulajdonosa úgy fogalmazott, egy bizonyos „mártogatós” technikát alkalmaznak. – Elsőnek lefertőtlenítem a körmöt, majd nagyon enyhén mattá teszem. Ezután egy bázis gélt kenek rá, ami olyan, mint egy átlátszó körömlakk. Közvetlen utána belemártom az egészet egy építőporba. Ezt minden ujjon elkészítem, majd jöhet a szín, ami hasonlóan működik. Aztán fixálom, reszelem már a szín felületét, hogy sima legyen, és az apró kis csillámokat ne lehessen érezni. Végül fény kerül rá, amely pár perc alatt megköt, majd egy ápoló, vitaminos olajat kenek a körömágy bőrére.

sns3.jpg

Meglepő, de a szín tehát por alapon kerül rá a körömre. Az új technika az USA-ban már 1996-tól van, de Magyarországra csak tizenkilenc év múlva, 2015-ben került. Ekkor alakult meg az SNS Nails Hungary, melynek központja Balatonfüreden található. Ez Magyarország egyedüli hivatalos forgalmazója, Miskolcon pedig 2016 februárjától érhető el az SNS körömépítési technika.

mukormos_20180526_bl_001_web.jpg

Fotó: Beregi László

– Én 2015 októberében találkoztam ezzel Budapesten, már ott kíváncsivá tett – mondta Komlósi Krisztina. – Pár hónap múlva elvégeztem az átképzést, azóta csak ezzel dolgozom. Az első vendégek kicsit félve fogadták az újdonságot, de hamar megszerették és néhány hónap alatt betelt a naptáram. Év végére már teljesen kinőttem „magamat”, és ikertestvéremmel közösen, 2017. május 2-án megnyitottuk az első SNS Körömszalont Miskolcon a Vörösmarty utca 17/A alatt.

sns4.jpg

Bóta Anita úgy lett vendége a Komlósi-nővéreknek, hogy allergiás lett az akrilra, ami a gél lakkok és a hagyományos eljárások esetében minden alkotóelemnek része. – Hosszú éveken át volt műkörmöm, mígnem egyszer azt vettem észre, hogy a körömágyam viszket, majd gennyes hólyagok jelentek meg rajta. Örülök, hogy megtaláltam az SNS-t, ami nemcsak tartós, de egészséges is. Az allergiám azóta sem jelentkezett, körmeim egészségesek és erősek. Utólag aggodalommal tölt el a sok-sok év, amit a hagyományos eljárások alkalmazásával töltöttem, hiszen ha ilyen erős allergiát képes kiváltani, rendkívül káros lehet az az anyag, ami folyamatosan a körmön keresztül felszívódik és felhalmozódik a szervezetben.

sns5.jpg

Valljuk be, a nők nemcsak azért járnak szépségszalonba, hogy egyébként is szép külsejüket igényesebbé tegyék, hanem azért is, mert jól érzik magukat a családias környezetben. Az ikreknél tagadhatatlanul erre is rátalálnak a vendégek! 

mukormos_20180526_bl_006_web.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat