2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Várkapitányt keresnek a Diósgyőri várba
minap.hu
|
2017. augusztus 10. 14:49
|
frissítve: 2017. augusztus 14. 18:36
Nem mindennapi álláshirdetést jelentetett meg a Miskolc Holding Zrt. A város egyik legfontosabb turisztikai attrakciójának, a Diósgyőri vár élére keresnek most várkapitányt.

kozepkori_forgatag_160730_ja_40.jpg

Melyik gyerek ne álmodozott volna arról, hogy mozdonyvezető, királykisasszony vagy várkapitány lehessen felnőttként?

Most valóra válthatja gyerekkori ábrándjait Nagy Lajos egykori várában az a Miskolc turizmusa és a Diósgyőri vár iránt elkötelezett szakember, aki nem veszítette el gyermekkori énjét és vállalja a vár védelmezését, környező birtokinak óvását, véd művinek tovább-építtetését, vásárinak 's vigalminak rendezését, hű vitézinek 's lovagjainak, becses hölgyeinek 's asszonyainak vezetését".

augusztusiforgatag_150820_vcs_57.jpg

A pozícióra augusztus 31-ig várják a jelentkezéseket "írott levél formájában" vagy a "szél szárnyára bízván" e-mailben.

Ahogy ez az álláshirdetés is megmutatja, Miskolc városa már több éve elkötelezett híve annak, hogy a turizmusban dolgozók aktívan, vidáman és mosolygósan adják az arcukat munkájukhoz.

Ezért is indult egy évvel ezelőtt a város Mosolyprogramja, mely a turisztikai szolgáltatások minőségének emelését tűzte ki célul. A miskolci program a turizmusban dolgozókat motiválja vendégbarát magatartásra, ezzel közvetetten segítve azt, hogy a vendégeknek a lehető legjobb élményekkel távozzanak a városból és kedvük legyen újra és újra visszatérni Északkelet- Magyarország szívébe.

Kollégánk nem rég eltévedt turistának adta ki magát és úgy tesztelte az Tourinform Irodát.

tour_inform_170808_ja_41.jpg

Élményeiben csupa pozitívumokról számol be a vendégfogadással kapcsolatban, kiemelve az irodában dolgozók mosolygósságát, tájékozottságát, a helyi szolgáltatások ajánlását és a VR-szemüveggel való útbaigazítás és digitális útiterv-összeállítás egyediségét.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat