2018. október 15. Teréz
Miskolc
-°C / -°C
Vb klip: Will Smith (is) imádta a magyar freestyle focistákat (Videóval!)
borsonline.hu
|
2018. június 13. 12:07
|
frissítve: 2018. június 14. 13:12
Nemcsak azért különleges számunkra a foci-vb hivatalos videoklipje, mert Magyarországon forgatták, hanem azért is, mert több honfitársunk is szerepet kapott az alkotásban.

Feltűnik a videóban a négyszeres világbajnok freestyle-os Szász Kitti és a csak fiúkból álló Freestyle Foci nevű brigád is. Lipták Zoltán csapatvezetőnek és három társának, Szabó Milánnak, Hajagos Máténak és Tarcsi Bálintnak megadatott, hogy majd egy teljes napot töltsenek el példaképükkel.

vb_klip_will-smith-selfie.jpg

– Reggel nyolctól négy órán át forgattunk, majd délben elvettek tőlünk minden telefont, és aláírattak velünk egy titoktartási szerződést. Majd azt mondták, mindjárt érkezik Ronaldinho – mesélte a Borsnak Lipták. – Csak akkor fogtuk fel, hogy egy klipben fogunk szerepelni vele, amikor megérkezett. Három-négy órán át forgattunk együtt.

vb_klip_hajagos-mate-liptak-zoltan.jpg

– Ronaldinho a nagy meleg miatt nem igazán jött ki a lakókocsiból, csak párszor pacsizott le velünk. Ellenben Will Smith sokszor megjelent. Eszméletlenül közvetlen és jó fej volt. Azt mondta, hogy nagyon tetszik neki, amit csinálunk, és tisztel minket. Teljesen levettük a lábáról a trükkökkel. Hozzátette, kipróbálná a freestyle-t, de valószínűleg eltörné a lábát, így inkább csak nézett minket – mesélte élményeit a focista.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat