2018. november 16. Ödön
Vége a szezonjának? – kidőlt a DVTK rutinos belső védője
nso.hu
|
2018. május 02. 09:35
|
frissítve: 2018. május 06. 16:37
Fájdalmas diagnózis: a csapatkapitány Lipták Zoltánnak részlegesen elszakadt a vállszalagja – írja a Nemzeti Sport online.

Lipták Zoltán még az Újpest elleni bajnokin kapott fájdalmasan a vállához egy ütközést követően – mint kiderült, nagyobb a baj, mint elsőre gondoltuk.

„A nyolcadik perc környékén az egyik újpesti belekönyökölt a vállamba és részlegesen elszakadt a vállszalagom” – mondta Lipták Zoltán a Nemzeti Sport online-nak.

A DVTK 33 esztendős, 18-szoros válogatott belső védője hozzátette, még mindig nagyon fáj a válla, ezért aztán nem is edzett. Az ilyen sérüléseket nem műtik, pihentetni kell; gyógyszeres kezelést azért kap, és lézeres terápiára is vár.

– Meglátjuk, milyen ütemben gyógyul a vállam, de az orvosok azt mondják, hogy hat hétbe is beletelhet. Úgy terveztem, hogy csütörtökön megpróbálok edzeni, ha megy, akkor lehet, a Mezőkövesd elleni meccsen vállalom a játékot, ha beinjekciózva, akkor is. Avatjuk az új stadionunkat, szeretnék pályára lépni – emelte ki a védő.

Egyelőre tehát kérdéses, hogy az ebben a szezonban eddig csak három meccset kihagyó Liptákra számíthat-e a bajnoki hajrában a Diósgyőr, hiszen a bajnokságból már csak öt hétvége, öt forduló van hátra, míg a sérülése teljes gyógyulási ideje – ahogy elmondta – hat hét.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat