2018. augusztus 19. Huba
Miskolc
17°C / 29°C
Vereséggel zárult a vándorlás (Képgalériával!)
dvtk.eu
|
2018. április 21. 21:56
|
frissítve: 2018. április 24. 09:40
Az OTP Bank Liga 27. fordulójában ez első félidőben egy szabadrúgást követően szerzett vezetést a PAFC Mezőkövesden szombaton. A második játékrészben a DVTK beszorította a saját térfelére, végén már a saját 16-osára ellenfelét, akik néhány veszélyes kontrával próbálkoztak, azonban gól egyik oldalon sem esett. Ezzel véget ért a vándorlás, pályaválasztóként a következő mérkőzését már az újjáépített Diósgyőri Stadionban játssza a DVTK május 5-én.

Mezőkövesd utoljára 1262 néző előtt játszott a DVTK hazai csapatként. A mérkőzés huszonharmadik percében vendég oldalszabadrúgást láthattak a szurkolók jobbról, Josip Knežević beadásába Szakály P. zavart bele Antal előtt, így a hálóban kötött ki a labda, 0-1. 

dvtk_pafc_27.jpg

Bódog Tamás: - Ismét nem sikerült, csalódottak vagyunk, mert nem volt olyan a játékunk, amilyennek lennie kellett volna. Sajnos amit elterveztünk, azt nem tudtuk megvalósítani, mert a labda nélküli mozgások nélkül nehéz helyzetet kialakítani. A második félidőben kitámadtunk, próbáltuk az ellenfelet hibára kényszeríteni, ebből adódott az ellenfélnek is helyzete. Bosszantó - amellett, hogy a PAFC több helyzetet alakított ki -, hogy pontrúgásból kaptuk a gólt, pontrúgás után alakult ki nagy helyzetük, nem is egy, kettő. Ezeket a szituációkat koncentrációval a legkönnyebb kivédekezni. Korábban azt mondtam, pontrúgásból lehet előnyt kovácsolni, de pillanatnyilag az ellenfél teszi ezt. A bekapott gól után megzavarodott a csapat, pillanatnyilag az a legnagyobb gond, hogy nem tudtunk annyit hozzátenni a játékhoz, hogy eljussunk a kapura lövésekig. A második félidőben a hozzáállás megvolt - ez az alap -, de az akarattal erőlködés párosult. Amikor Diósgyőrbe érkeztem, sokkal nehezebb volt a helyzet. Akkor én adtam lendületet, bízom benne, hogy most is megkapjuk ezt az új lendületet azzal, hogy hazatérhetünk az új stadionunkba. Ugyanazt tudom mondani, mint korábban: a jövő héten és azt követően is nyerni kell.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat