2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Vérlázító: napokig fuvarozták VV Fanni holttestét
blikk.hu
|
2018. január 10. 16:30
|
frissítve: 2018. január 13. 09:11
A november 20-án eltűnt nőt már aznap megölhették, ennek ellenére a gyilkossággal gyanúsított férfi nem szabadult meg azonnal a holttesttől, ami legalább négy napig a bérelt autó csomagtartójában volt. Majdnem az egész országot bejárta vele, így azt sem lehet tudni, hogy végül hol rejtette el Fanni testét.

fanni.jpg

A Blikk informá­ciója szerint a fiatal lány feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országra kiterjesztve keresik az áldozat tetemét.

Éjjel-nappal kutatnak a nyomozók: egy egész bűnügyi csapat dolgozik az ügyön, drónokkal, kutyákkal és élőlánccal keresik a holttestet. Legutóbb a móri mészárláskor mozgósított a hatóság ilyen erőket.

Lichy József, az áldozat családjának ügyvédje elég szűkszavúan nyilatkozott a Blikknek: – A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni – nyilatkozta a jogi képviselő.

A Való Világ korábbi szereplője, Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el Budapestről, feltételezések szerint már nem él, de holtteste nem került elő. Jelenleg is előzetesben tartják volt barátját, akit a rendőrség kapcsolatba hozott eltűnésével. B. László ellen személyi szabadság korlátozása és ember­ölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat