2018. július 17. Endre, Elek
Miskolc
13°C / 27°C
Zurai Rajmund bajnoki aranya
minap.hu
|
2017. november 20. 15:29
|
frissítve: 2017. november 21. 11:36
Zurai Rajmund, a DVTK-MVSI tehetsége a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium tornacsarnokában, november 18-án megrendezett serdülő szabadfogású országos bajnokságon, ahol még négy társa is érmes lett.

csapatkep_1.jpg

Az ezüstérmes csapat tagjai: Szinay Csaba (balról), Botos Bence, Bari Imre, Oláh Gergő, Almássi Zsuzsanna, Zurai Rajmund, Kádas Krisztián, Orliczki Bendegúz, Kocsis Ferenc. Fotó: Kamarás Péter

A DVTK birkózó szakosztálya és az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. – a Magyar Birkózó Szövetség felkérésére - múlt hétvégén közösen hívta életre hazánk idei serdülő országos bajnokságát, egyben Szalontai Zoltán Emlékversenyt.

Deák Bárdos Mihály főszervezőtől, a sportiskola szakmai vezetőjétől megtudtuk, hogy a három szőnyegen 145 sportoló mérte össze tudását. A Bacsó Alex, Juhász Sándor, Lakatos Győző és Repka Attila által felkészített házigazdák egyéniben öt érmet és egy ötödik helyet harcoltak ki, mellyel a csapatversenyben – több dobogós helyezésüknek köszönhetően a második helyen zártak, megelőzve az azonos pontot gyűjtő Ferencvárosi TC együttesét.

A Szalontai család által a legjobb miskolci versenyzőnek felajánlott különdíjat Zurai Rajmund érdemelte ki.

zurai_rajmund_egyik_gyoztes_meccse_1.jpg

Zurai Rajmund (balról) hazai környezetben bizonyult Magyarország legjobbjának. Fotó: Kamarás Péter

Eredmények

38 kg: 2. Orliczki Bendegúz

42 kg: 3. Kocsis Ferenc

50 kg: 1. Zurai Rajmund

58 kg: 3. Bari Imre

69 kg: 2. Szinay Csaba

76 kg: 5. Oláh Gergő

Csapat: 1.   ESMTK,  32 pont, 2. DVTK-MVSI, 27 pont, 3. FTC, 27 pont

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat