Ugrás a tartalomra
Idén Görög László színművész nyerte el a Gábor Miklós-díjat a Mohácsi János rendezésében készült A velencei kalmár előadásban nyújtott alakításáért.
A miskolci gyógyszertárak és patikák munkatársai is díjmentesen utazhatnak az MVK Zrt. busz- és villamos-járatain – erről Veres Pál, Miskolc polgármestere rendelkezett. Ezzel az egészségügyi dolgozók után a gyógyszerészek és asszisztenseik is ingyenesen vehetik igénybe a miskolci tömegközlekedési eszközöket.
Az önkormányzat azt kéri, ha van lehetősége tömegközlekedési eszközökön és zárt térben – például boltban, postán - használjon valamilyen száj-és orrtakaró eszközt.
Az MVK minden beérkezett észrevételt kivizsgál, az eddigiek értelmében már keddtől több változás is életbe lépett.
– ezt a gazdasági akcióterv részeként jelentette be kedden Palkovics László Innovációs és Technológiai miniszter.
On
Nincsenek egyedül a bajban – Himnuszukkal biztatnak mindenkit, határokon innen és túl, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) tagjai.
On
Pár napja ezrek kérik Győrfi Páltól, hogy csináljon már az otthonmaradásra felszólító videóihoz hasonlót – de arról, hogy a gyerekek írják meg a leckéiket, fogadjanak szót a szüleiknek, pakoljanak el otthon maguk után, és hasonlók. A kérés meghallgatásra talált, íme:
On
Egyik legismertebb dalukat gondolták újra, és zenészekkel, valamint a Fazekas gyerekkórus néhány tagjával kiegészülve üzenik: most otthon a legjobb!
Mint arról korábban is beszámoltunk, a Városgazda tíz munkatársa két csoportban, szombaton este hat órától vasárnap reggel hatig, majd vasárnap este tíz órától hétfő reggel hat óráig végezte a busz- és villamosmegállók fertőtlenítését. A munkáknál - az ÁNTSZ által ajánlott -, vírusölő és környezetbarát 0,1% hypo port alkalmaztak.
Akik a nehéz időkben a város zavartalan működéséért dolgoznak – bemutatjuk a Miskolc Holding és tagvállalatainak „hétköznapi hőseit”. Szeretnénk megmutatni, hogyan dolgozik a csőszerelő, vagy éppen a közlekedési vállalat munkatársa. (1. rész)
Az új koronavírus járványának kezdete óta először egyetlen újabb halálozást sem jelentettek Kínában kedden, a hivatalos adatok alapján ráadásul ismét csökkent a napi megbetegedések száma.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!