Ugrás a tartalomra
On
Egyik legismertebb dalukat gondolták újra, és zenészekkel, valamint a Fazekas gyerekkórus néhány tagjával kiegészülve üzenik: most otthon a legjobb!
Annyi munkahelyet teremtünk, amennyit a koronavírus elpusztít – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn délben a gazdaságvédelmi akcióterv újabb elemeinek az ismertetésekor.
Egyetlen szolgáltatás sem vehető igénybe.
Túllépte a nyolcmillió forintot a miskolci önkormányzat adományokra létrehozott számlája. A koronavírus járvány elleni küzdelemre nagyon sok ember ajánlott fel pénzt. Most minden forint számít, a legkisebbtől a legnagyobbig. A számla létrejöttét egyébként miskolci polgárok kezdeményezték.
De nagyon sok még a „ha” a történetben a koronavírusjárvány megfékezésére hozott intézkedések miatt. A színészek, zenészek, balettosok otthon készülnek, hogy a lehető leghamarabb a nézők szolgálatába tudjanak állni újra – hangsúlyozta Béres Attila igazgató.
Mindenki egyetért abban, hogy a gazdaság újraindításához állami segítségre lesz szükség.
Ismét egy közönségkedvenc érkezik az otthonokba a miskolci színház jóvoltából április 9-én - írja közleményében az intézmény.
Fontos lenne, hogy megértsük a válság üzenetét: az élet úgy nem folytatható, ahogyan eddig, viszont folytatható más utakon-módokon – mondja Szabó-Tóth Kinga szociológus, aki odafigyelésre, magabiztosságra, és a pillanatok megélésére int mindenkit. Interjúnk.
A különleges fényfestéssel az otthon maradásra biztatják mindazokat, akik ezt megtehetik.
Az esküvőket is átírja a járvány miatti veszélyhelyzet, valamint a kijárási korlátozás.
Harmadik napja oltják a tűzoltók a tüzet egy erdős területen a csernobili tiltott övezetben - hozta nyilvánosságra hétfőn az UNIAN ukrán hírügynökség.
New York egyik állatkertjének több nagymacskája is megfertőződött a koronavírussal - jelentette be az amerikai szövetségi agrárminisztérium (USDA) közleményben vasárnap este. Ez az első eset, hogy tigrisnél és oroszlánnál kimutatták a vírust - írja az MTI.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!