Ugrás a tartalomra
On
Főleg azért csodálkozunk (na jó, irigykedünk is), mert az alacsonyabban fekvő területeken még csapadékra sem kell számítani…
Az új vasúti menetrend számos kedvező változást hoz az utasok számára, bővül a választható vonatok száma, minősége, javul a szolgáltatási színvonal – mondta Mosóczi László vasárnap sajtótájékoztatón, Budapesten.
A megszokottól eltérően ezen a héten vasárnap helyett szombaton örvendeztette meg élőzenével az utazóközönséget az MVK Zrt.
Képtári karácsonnyal zárta cipősdobozakcióját szombaton a Herman Ottó Múzeum.
Három életveszélyes sérültje van az Eger és Kerecsend között, a 25-ös főúton szombaton történt balesetnek, őket mentőhelikopterekkel Budapestre, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel.
On
Újabb öt produkció jutott a Fölszállott a páva idei gyerekévadának második, péntek esti középdöntőjéből a döntőbe, a szabadkártya sorsáról a nézők dönthettek.
A programot hagyományteremtő céllal rendezték meg szombaton.
Még az ünnepek előtt, december 18-áig év végi egyszeri juttatásban részesülnek a MÁV Zrt. és leányvállalatai közszolgáltatási feladataiban legnagyobb szerepet vállaló, nem vezető állású munkavállalói.
Egyre több állatkerti látogató lépi át a létesítmény íratlan és írott szabályait.
A 2019-es X-Faktor győztese ismét ByeAlex egyik mentoráltja lett: Ruszó Tibi nyerte a kilencedik évadot.
A budapesti New York kávéházra hívta fel a figyelmet a CNN cikkében: „úgy fogja érezni magát, mintha a Sixtus-kápolna magyar megfelelőjébe érkezett volna.”
Olivia Newton-John és John Travolta 41 év után felvette a Grease-kosztümöt. Láthatóan élvezték a nosztalgiázást.

Programok

-
Miskolc városában