Ugrás a tartalomra
A miniszternek írtak levelet a szülészet munkatársai.
A jövő héten értékelik a pályázatokat.
Két évvel a bejelentés után úgy tűnik, mégsem építik át Miskolcon az ITC épületét kormányzati negyeddé.
Ráépítenek egy emeletet a Jókai Mór Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola B épületére. A terjeszkedésre azért volt szükség, mert az iskola kéttannyelvű oktatása számos csoportbontást igényelt.
On
A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók demonstráltak az Erzsébet téren szerda délután, hogy felhívják a döntéshozók figyelmét az ágazat bérezési problémáira.
Irodalmi estet szervezett Miskolc Megyei Jogú Város a magyar kultúra napja alkalmából január 22-én, 18:00 órától a Művészetek Házában. A rendezvényen Márai Sándor írásaiból adott elő részleteket Hirtling István színművész és Mészáros Tibor „Márai-kutató”. Ünnepi beszédet mondott Veres Pál, Miskolc polgármestere.
A végéhez ért az Ady Endrére emlékező programsorozat.
Csontos Milán nyerte az idei évi versenyt Sátoraljaújhelyen. Zámbóné Bene Zsuzsa azt mondja, tanítványa már nyolc éve zongorázik.
On
A budapesti amerikai nagykövetség két munkatársa énekel és gitározik, köszöntve ezzel minket a magyar kultúra napján. Hallani kell!
Brüsszelben pénteken aláírta az Egyesült Királyság európai uniós tagságnak megszűnéséről (Brexit) szóló megállapodást Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.
Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja.
Három drónt semmisített meg a légvédelem a hmejmími orosz katonai reptérnél vasárnap este - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Programok

-
-
Miskolc egyes templomai
-
-