Ugrás a tartalomra
Új üzemcsarnokot épít a kínai érdekeltségű Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. (SEGA) Szirmabesenyőn, a telephely alapkövét pénteken rakták le. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a gyár vezetésével stratégiai-partnerségi megállapodást írt alá.
Pénteken tartották meg a már hagyományos bált a Földes Ferenc Gimnáziumban.
Hatékony, környezetbarát és biztonságos – ezek a legfőbb uniós elvárások a közösségi közlekedésekkel kapcsolatban. A magyar viszonyokról és tervekről Miskolcon egyeztettek.
Szombaton 17 órától az OTP Bank Liga 22. fordulójában Kisvárdán lép pályára a DVTK. A találkozó előtt Feczkó Tamás vezetőedzővel készült interjú olvasható a dvtk.eun.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.
Operaünnepre készül a miskolci Bartók Plusz Operafesztivál: a karrierjének ötvenedik évfordulóját idén ünneplő sztár, José Carreras hangversenyére.
On
Immár második alkalommal rendezik meg városunkban a CRAZY5K SPRINT eseményt, ami sokkal több az egyszerű futásnál. Ez egy intenzív szórakozás, amely kikapcsolja, megmozgatja és magával ragadja a résztvevőket. A 200 méteres egybefüggő felfújható akadálypályán újra gyereknek érezheti magát minden induló, az ezt követő 2 km futás pedig tökéletes kezdést biztosít a rendszeres testmozgás felé vezető úton.
On
Január óta működik az Országos Mentőszolgálat és az egyik mobilszolgáltató közös fejlesztése. Az okostelefonra letölthető alkalmazás előre megadott információkkal segíti a mentősök munkáját és a beteg pontos tartózkodási helyét is megmutatja. Az ingyenes applikációt eddig több mint 350 ezren töltötték le.
Ma este lesz A Dal 2020 első elődöntője. A Duna Televízió és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthatnak a nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.
Alig egy hét maradt a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjának befizetésére - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).
A rendőrök elfogtak egy hackert, aki egy műszaki cikkeket forgalmazó áruház weboldalát törte fel és a megrendelt árukért nem fizetett - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.
Árnyjátékok címmel nyílt művészeti kiállítás szerdán Miskolc polgármesteri hivatalának díszaulájában. Az alkotó, dr. Reinecker Szandra festményei a pop art világába kalauzolnak minket.

Programok