Ugrás a tartalomra
On
Szeptember 6-án, pénteken a Miskolci Sörfesztiválon koncertezik a világhírű francia DJ és producer, Willy William – közölték Facebook-eseményben a szervezők.
Kiemelten figyelnek a kisgyermekkel érkező családokra a királynék várában.
A július 21-én megrendezendő III. Diósgyőri-vár Trail folytatása annak a tavaly elkezdett, idén újra elindított sorozatnak, amelyen keresztül a szervezők a megyeszékhely nevezetességeit egy-egy futóverseny keretében is szeretnék megmutatni az érdeklődőknek.
Vasárnapra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt. A hétvégét sokan töltik a Velencei-tónál vagy a Balatonnál, egész nap erős volt a forgalom az M7-es autópályán. A következő napokban marad a meleg, a vizek hőmérséklete is folyamatosan emelkedik majd – közölte az M1.
A Miskolci Nemzeti Színház A velencei kalmár című előadása a Színikritikusok Díja öt kategóriájában is várományos, valamint az Elza-trilógia befejező része, az Eklektikon 2048 is kapott jelölést.
Idén három kéthetes turnusban fogadja az általános iskolásokat a perecesi napközis tábor. Egyszerre csaknem 200 gyerek pihenhet, és sportolhat a természetben. A táborozást az önkormányzat támogatja. A szülőknek csak annyit kell fizetni az étkezésért, mint a tanév idején. Sokan így teljesen ingyen nyaralnak.
Vérre van szüksége Lehoczki Lászlónak, aki bypass műtét előtt áll.
On
Torokba gombócot szorító érzéssel várod „a napot”? Már az összes lehetséges módon összeszámoltad a pontjaidat, és minden számításba jöhető tervet átfuttattál az agyadban? Itt az ideje kicsit lazítani: július 24-én ne gubbassz otthon egyedül a telefonodat szorongatva, hátha előbb érkezik „az” SMS, hanem vegyétek az osztálytársakkal nyakatokba a várost, és találkozzatok a Szinva teraszon! Várjátok együtt – egy fergeteges buli keretein belül – az idei ponthatárokat (is)!
Az ötven évvel ezelőtti Holdra szállás alapvetően átformálta a Naprendszerről és a Földről alkotott képet – mondta a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára szombaton az M1 aktuális csatornán.
Azt hittük, nagyobb meglepetés, mint Kálmán Olga indítása az őszi önkormányzati választáson a főpolgármesteri posztért, nem nagyon lehet ebben a témában. De lett.
Ugyan egész Európa az otthona lehetne, most mégis Magyarországon él a kovászolás és kenyérsütés egyik legkiemelkedőbb alakja Claudio Perrando. A világhírű pék ezúttal Miskolctapolcára látogatott, hogy az Avalon Ristorante pékjei és séfjei számára tartson egy gyors tréninget a tökéletes kovászról, dagasztásról és sütésről.

Programok

-
Miskolctapolcai út mellett
-
Lovagi Tornák Tere
-
Diósgyőri vár felső várudvar
-
Diósgyőri vár
-