Ugrás a tartalomra
A reggeli detonációk után újabb robbanások történtek, az egyik egy szállodában – értesült vasárnap délben az MTI.
On
Kigyulladt egy társasház egyik kilencedik emeleti erkélye Miskolcon, a Vörösmarty Mihály utcában szombaton hajnalban.
A Miskolc Televízió szerkesztője a természet világába kalauzolja olvasóit. A kiadvány a kajszibarackról szól, amely az elmúlt 20 évben – egy cégcsoport megalakulásának köszönhetően – az egyik legértékesebb és legsokoldalúbban hasznosítható gyümölccsé vált hazánkban.
Nagypénteken a Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend bemutatóját nézhették meg a vár látogatói.
Ő volt az az uralkodó, aki helyreállította a katolikus egyház egységét, és a Magyar Királyságot a műveltség tekintetében is Európa egyik nagyhatalmává tette. Harmadik alkalommal rendeztek tudományos konferenciát a várban.
Ha valaki már nem emlékszik esetleg, annak az Országos Meteorológiai Szolgálat segít felidézni, milyen volt, amikor két éve visszatért a tél.
Tágas beltér, kifinomult stílus és az ikonikus „M” betű minden ajándéktárgyon – megújult a Tourinform Iroda és kínálata.
Idén is megteríti – jótékonysági báljának bevételéből – 150 rászoruló család húsvéti asztalát a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Telitalálatos szelvényre bukkantak az ötös lottó 16. heti számsorsolásán, a nyertes 4 milliárd 194 millió 319 ezer 530 forinttal gazdagodott – közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton.
Az egyházközség és a Miskolci önkormányzat közösen 212 millió forintot nyert Miskolc legrégebbi templomának turisztikai célú felújítására, fejlesztésére.
Miskolcra érkezett a FLY Dance Company. Egy csapat, mely a hip-hop nyelvén komolyzenei aláfestéssel és rendkívül bájos humorérzékkel hirdeti a két legfontosabb dolgot: a békét és a szeretetet.
Az amerikai hadsereg Fort Blissben állomásozó első páncéloshadosztálya tankot nevezett el Dwayne ‘The Rock’ Johnsonról. Erről a katonák adtak hírt először a Twitteren, amit maga a művész is megerősített nem sokkal később kedvenc platformján, az Instagramon.

Programok

-
Diósgyőri vár