Ugrás a tartalomra

Előválasztás 2021

Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 09:18
Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd és az LMP előválasztási miniszterelnök-jelöltje Miskolcon tartott utcafórumot, majd stúdiónkban beszélt programjáról.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 23. csütörtök 13:28
Hétfő reggeli újraindulása óta fennakadások nélkül halad az előválasztási szavazás. Az Országos Előválasztási Bizottság csütörtökön Facebook-posztban összegezte az eddigi tapasztalatokat. Eszerint szerdán sátorban 57.806-an, interneten keresztül pedig 3.902-en szavaztak (az interneten keresztül szavazók a nap folyamán vagy azt megelőzően regisztráltak).
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. szeptember 22. szerda 18:06
A miniszterelnök-jelölt miskolci utcafórumán úgy fogalmazott: a jelenlegi kormányt le kell váltani annak érdekében, hogy Magyarország mindannyiunk közös hazája lehessen. Ennek pedig első lépése az előválasztás. 
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 20:51
A kettészakadt ország újraegyesítéséről, az „elbitorolt”, függetlenségüket elvesztő állami intézmények visszafoglalásáról és elszámoltatásról is beszélt Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció előválasztási miniszterelnök-jelöltje a Miskolc Televíziónak adott interjújában.
On
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 21. kedd 08:50
A 99 Mozgalmat idén májusban életre hívó miniszterelnök-jelölt, Karácsony Gergely Miskolcon vizitál – adta hírül az MSZP-Párbeszéd két helyi politikusa, Simon Gábor és Varga László hétfő délelőtti közös sajtótájékoztatóján.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 06:57
Nemcsak az előválasztásra és a jövő áprilisban esedékes „nagy” választásra kért támogatást a szavazóktól Dobrev Klára Miskolcon, hanem a kormányváltást követő rendszerváltás végigvitelére is. Ez „kőkemény feladat” lesz a DK miniszterelnök-jelöltje szerint, aki részletezte politikai programját is a vasárnapi, diósgyőri utcafórumon.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 18. szombat 14:08
Egyre „hangosabb” a magyar politikai közélet, de ezúttal van ennek egy pozitív kicsengése: újra láthatunk érdemi vitákat, igaz, (egyelőre?) csak az ellenzéki oldal aktív ezen a téren. Az előválasztásban részt vevő pártok képviselői az elmúlt napokban több alkalommal is ütköztették véleményüket, érveiket a nyilvánosság előtt, Miskolcon is tartották már ilyen vitaestet a héten. A Miskolci Napló által megkeresett szakértő szerint a politikából a vitákat nemigen lehet eltüntetni vagy helyettesíteni, mert nélküle nincs demokrácia.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 18. szombat 14:01
Az Országos Előválasztási Bizottság szombat késő délelőtti közlése szerint akkora volt az érdeklődés az előválasztás iránt, hogy az erőforrások bővítése miatt két órára le kellett állítani a folyamatot. Később kiderült, a leállás egészen hétfőig tart.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. szeptember 17. péntek 16:45
Nem mindenben értett egyet Csabalik Zsuzsanna, Simon Gábor és Szilágyi Szabolcs, abban viszont igen, hogy a vitákon való részvétel minden képviselőjelölt kötelessége.
On
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 17. péntek 08:53
Városunkban folytatja országjárását vasárnap Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltje – jelentette be Hegedűs Andrea csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján Diósgyőrben.

Programok

-
Miskolc és környéke