Ugrás a tartalomra

120 tő rózsát osztottak ki Komlóstetőn

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 06. szombat 14:54
Folyamatosan szépül Komlóstető is: szombat délelőtt 120 tő rózsát osztott ki Gazdusné Pankucsi Katalin, a körzet önkormányzati képviselője. A városrészben – csakúgy, mint Miskolc számos területén – takarítanak is.
Fotó: Mocsári László

Kora tavasztól folyamatosan szépül a komlóstetői városrész is. Legutóbb szemetet szedtek a környéken, most rózsatövet osztott Gazdusné Pankucsi Katalin önkormányzati képviselő, a hónap végén pedig – április 29-30. – muskátli vásár lesz.

– Képviselői keretemből vásároltam meg a 120 tő cserepes rózsát, amit a Szeder úti, illetve a Láditelep úti lakótelep közös képviselői és lakói között osztok ma ki – fogalmazott Gazdusné Pankucsi Katalin, a terület önkormányzati képviselője, hozzátéve: óriási igény van erre. Kifejtette továbbá: a hónap végén lesz muskátli vásár, ahol a Debreceni Márton Mezőgazdasági és Földmérési Szakképző Iskola tanulói által gondozott növényeket árusítják majd.

Mint ismert, áprilisban a Városgazda munkatársai megkezdték a város tavaszi nagytakarítását. Géppel és kézzel is söpörnek, összegyűjtik a télen kiszórt homokot és a tavaszi zöldhulladékot is. Csaknem hatvanan takarítanak megállás nélkül, minden nap – szombaton délelőtt a Komlóstető városrészt takarították.

További hírek

Olvasnivaló