Ugrás a tartalomra

17 sporteszközzel vár mindenkit a Győri kapui kondipark

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 24. péntek 13:30
Elkészült Miskolc egyik legnagyobb szabadtéri kondiparkja. A 150 négyzetméteres kültéri edzőpark 17 sporteszközt kínál az ifi pálya mellett. A környék lakói már használatba is vették, péntek reggel pedig a műszaki átadás is megtörtént.
Mocsári László képgalériája!

Még ősszel kaptak ígéretet a városrész lakói, hogy egy kültéri edzőparkkal bővül a lakótelep, péntek reggel pedig már a műszaki átadás is megtörtént.

– Az ígéret megvalósult, a Győri kapuban elkészült Miskolc egyik legnagyobb kondiparkja, mintegy 150 négyzetméteren – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Hollósy András önkormányzati képviselő. Mint mondta, ezeknek a parkoknak közösségépítő erejük van, egyre népszerűbbek Magyarországon és Európában. Hozzátette: a Győri kapuban már több tízezer ember használhatja ezt a szabadtéri edzőparkot.

Deák Bárdos Mihály önkormányzati képviselő szerint egy olyan hiánypótló edzési lehetőség jött létre, amire már szükség volt. Mint mondta, az ifi pálya azért is nagyszerű helye ennek a kültéri parknak, mert egyrészt itt sok sportoló megfordul, másrészt a sportiskolának is vannak olyan szakosztályai, amelyek ezeket az eszközöket használva kiegészíthetik edzéseiket. – A kondiparkkal egy komplexebb sportközpont jött létre az ifipályán – fogalmazott.

A szabadidős komplexum a magyar kormány és a Sportért Felelős Államtitkárság támogatásával valósult meg. A beruházás értéke bruttó 12.000.000 Ft volt.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!