Ugrás a tartalomra

Aláírást kezdtek gyűjteni a rajongói, hogy Oscart kapjon, mire ő azt válaszolta, „inkább ne"

player.hu
Utoljára módosítva
2019. október 09. szerda 15:25
Mindez Robert Downey Jr.-ral történt, mikor a Disney egy látványos szájton bejelentette, milyen kategóriákban indítja az idei év bombasikerét, a Bosszúállók: Végjáték című szuperhősmozit a jövő évi Oscaron.

A felsorolásban többek között ott van a legjobb filmnek, a legjobb rendezőnek, a legjobb adaptált forgatókönyvnek és a legjobb vizuális effektusoknak járó díj is, de egyetlen színészt sem akarnak Oscarra jelöltetni, amin Downey Jr. rajongói annyira felpaprikázták magukat, hogy a kor divatjához hűen online petíciót indítottak kedvencük jelöléséért – írja a player.hu.

Ebben a következőt írták: Minket, alulírottakat, annyira meghatott Robert Downey Jr. alakítása a Bosszúállók: Végjátékban, hogy úgy hisszük, kétség sincs a felől, hogy megérdemli a legjobb színésznek járó Oscar-díjat.

Amikor Howard Stern műsorában szóba került a kampány, Downey Jr. nem rejtette véka alá a véleményét:

Ez a rajongók mellett a Vasember rendezőjének Jon Favreau-nak is fájhat egy picit, hiszen ő már egy áprilisi Variety-interjúban is elmondta, hogy teljes mellszélességgel támogatná Downey Jr. Oscar-jelölését a Végjáték miatt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!