Ugrás a tartalomra

Alapszakasz második az Aluinvent DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 26. szerda 20:05
A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 22. fordulójában hazai pályán a PEAC együttesét fogadta az Aluinvent DVTK. Ha nem is a legjobb játékkal, de végül is magabiztosan Cziczás László gárdája kerekedett felül ellenfelén, és 88-82-es győzelmével a vasárnapi Sopron elleni rangadó eredményétől függetlenül megszerezte az alapszakasz második helyét.
Fontos győzelmet aratott az Aluinvent DVTK (Fotó: dvtk.eu)

Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 22. forduló
Aluinvent DVTK PEAC-Pécs 88-82 (19-19, 29-17, 21-17, 19-29)
Miskolc, Generali Aréna 700 néző. Játékvezetők: Farkas Gábor, Söjtöry Tamás Ferenc, Csabai-Kaskötő Brigitta. DVTK: Medgyessy 6/6, Kányási 6, Škorić 10, Walker-Kimbrough 20/3, Morrison 21/9. Csere: Kiss A. 6, Pusztai 8, Zele 2, Szűcs R. 9/9. Vezetőedző: Cziczás László. PEAC: Conwright, Wentzel, Gémes-Sarok, Kaposi, Udodenko. Csere: Sánta, Ruják, Hegedűs, Varga. Vezetőedző: Meszlényi Róbert.
Edzői nyilatkozat
Cziczás László: - Dicséret illeti a pécsi csapatot, hogy ilyen utazás után ilyen jó teljesítményre voltak képesek. A saját játékunk nem tetszett az utolsó negyedben, de most nem ezzel szeretnék foglalkozni, hanem azzal, hogy óriási fegyvertényt hajtottunk végre azzal, hogy megszereztük az alapszakasz második helyét. Nagyon boldog vagyok emiatt, figyelembe véve a viszontagságos, sérülésekkel tarkított szezonkezdést. Meg is dicsértem a lányokat, és innentől mi is a Sopron elleni két találkozóra fókuszálunk.

 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!