Ugrás a tartalomra

Április 26-án kinyit a lillafüredi Infopont

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. április 23. kedd 17:27
Miskolc megújult Tourinform Irodája idén is „kitelepül” Lillafüredre, hogy a kisvonattal érkező turisták első kézből kapjanak hozzáértő tájékoztatást a Bükk lábánál fellelhető kincsekről.

Mi sem bizonyítja jobban a nyári időszámítás kezdetét, mint a turisztikai szempontból frekventált városrészeink ébredése téli álmukból. Egyre több turista látogat városunkba és Miskolc vonzáskörzetébe: egyre többen szeretnék látni a zöldben pompázó Lillafüredet, amihez szakavatott segítséget is kap az ember, ha ide látogat. A szezonra a Lillafüredi Ökoturisztikai Központba költözik idén is a Tourinform Iroda (egy része) – kinyit az Infopont, ahol április 26-ától túraútvonalakkal, aktuális kiadványokkal, programajánlóval és információkkal várnak minden Miskolcot felfedezni vágyót, a hét minden napján 9 óra 30 perctől 16 óra 30 percig.

Az Ökoturisztikai Központ pedig – az Infoponton túl – rövid betekintést nyújt a Lillafüredi Állami Erdei Vasút múltjába. Látható és megismerhető itt egyebek mellett a többi magyarországi erdei vasút is. A jövőben pedig több színes programmal is várják az érdeklődőket: megújul a kiállítótér, és havonta egy hétvégén foglalkoztató sarkot alakítanak ki az emeleten.  

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!