Ugrás a tartalomra

Az érkezők után vannak távozók is a DVTK-nál

nso.hu
Utoljára módosítva
2019. június 29. szombat 10:17
A Nemzeti Sport értesülései szerint ketten is távoznak a diósgyőriektől.

Hivatalosan egyelőre Haris Tabakovic, Vági András és Zsolnai Richárd érkezett a DVTK-hoz, kölcsönből pedig visszatért Óvári Zsolt és Ternován Patrik Balmazújvárosból. Még lehet érkező – az országos napilap információi szerint biztosan a csapatnál folytatja pályafutását Braniszlav Danilovics. A legutóbb a Puskás Akadémiában szereplő kapus érkezése érdekes helyzetet teremthet, aligha elképzelhető, hogy Antal Botond és Bukrán Erik is Diósgyőrben marad: előbbi játékos távozására mutatkozik nagyobb esély – a 27 esztendős kapus öt év után inthet búcsút a klubnak. A csapatkapitány az előző idényben 21 bajnokin lépett pályára, és a hírek szerint több élvonalbeli klub érdeklődik iránta.

S nem csupán kapusposzton, a támadósorban is lehet változás: az előző idény (társ) házi gólkirálya, Vernes Richárd klubot cserélhet, mert állítólag a szakmai stáb nem számol vele. A 27 éves támadó iránt a Debrecen és a Honvéd is érdeklődött, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja pályafutását.

Biztosra vehető, hogy Joachim Adukor viszont a DVTK-ban szerepel a jövőben, a ghánai védekező középpályás már napok óta Fernando Fernández vezetőedző együttesével edz. Benne van a pakliban, hogy a marokkói csatár, Szufian Dzsebari is Diósgyőrbe szerződik, csakúgy, mint a legutóbb Csákváron futballozó bal oldali védő, Galambos Ádám.

A DVTK legközelebb ma este 7-kor lép pályára, a Debreceni VSC ellen játszik Pallagon, zárt kapus meccsen.

(Nemzeti Sport)

További hírek

Olvasnivaló