Ugrás a tartalomra

Biden győzelmét előre megjósolták Oroszországban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 08. vasárnap 10:26
Egy szibériai állatkert három lakója vette mancsaiba az amerikai elnökválasztás kérdését.

Sok bizonyítatlan teória létezik arról, hogy Oroszországban nem csak előre tudják, mit fog lépni a nyugati ellenpólus, de befolyásolni is képesek azt. Az első állítás valamennyire beigazolódni látszik, azonban nem a Kremlben, hanem Szibériában fejtették meg előre a levélszavazatok miatt elhúzódó, maratoni elnökválasztás eredményét. Krasznojarszk állatkertjének három lakója jósolta meg, ki irányítja a következő ciklusban a világ vezető hatalmát - derül ki a Moscow Times cikkéből. A véleményvezér állatok elé dinnyéket raktak a két jelölt képével.

Khan, a fehér bengáli tigris, aki azt a dinnyét választotta, amelyre egy Joe Biden-karikatúrát ragasztottak: focizni kezdett a kerekdad gyümölccsel, míg a Trumppal jelölt dinnyét szinte észre sem vette. Bartek, az amuri tigris ennél tovább ment, és lepofozta az asztalról a bidenes dinnyét. Az állatkerti dolgozók ezt szavazásnyilvánításnak könyvelték el.

A legmarkánsabb véleményt Buyan, a barnamedve adta, aki a demokrata párt jelöltjével ellátott dinnyét egyszerűen kettéharapta, és megette a belsejét. 

További hírek

Olvasnivaló