Ugrás a tartalomra

ByeAlex nem akarta vinni az élő showba, most megnyerte az X-Faktort

femina.hu
Utoljára módosítva
2019. december 15. vasárnap 08:14
A 2019-es X-Faktor győztese ismét ByeAlex egyik mentoráltja lett: Ruszó Tibi nyerte a kilencedik évadot.

Szombat este nem sokkal éjfél előtt kiderült, ki nyerte a 2019-es X-Faktort. Az RTL Klub tehetségkutatójának kilencedik szériájában a USNK tavalyi sikere után ismét ByeAlex egyik mentoráltja győzött.

A mentorok a döntőben csak véleményezhették a produkciókat, a végeredményt a nézők szavazatai döntötték el. A két-két daluk előadása után, az első körös szavazásban a legkevesebb szavazatot kapott versenyző kiesett, a maradék két énekes között dőlt el újabb két-két dal után, ki lett a 2019-es X-Faktor győztese.

Az első körös szavazás végén a nézők döntése alapján Zdroba Patrik kapta a legkevesebb szavazatot, így ő esett ki, míg a finálé második körös szavazása során a két 16 éves versenyző, Ruszó Tibi és Vanek Andor küzdhetett a 2019-es X-Faktor győztese címért.

A 2018-as X-Faktor-győztes rapper duó, a USNK extra produkciója után végre kiderült, amire  tehetségkutató nézői hetek óta vártak: eldőlt, ki lett a tehetségkutató kilencedik szériájának győztese. A nézők szavazatai alapján Ruszó Tibi nyerte a 2019-es X-Faktort.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!