Ugrás a tartalomra

Csaknem százhúszezer forintot költött el más bankkártyájáról

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 03. vasárnap 14:43
A gyanúsított még augusztusban egy pénztárca ellopását követően huszonegyszer fizetett az abban talált bankkártyával. Kár volt, a rendőrök azonosították, és elfogták a nőt. 

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, valamint lopás miatt kell felenie a bíróságon egy 46 éves sajószentpénteri asszonynak. A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint agyanúsított még az elmúlt évben, augusztus 7-én egy alkalmi ismerősétől lopott el egy pénztárcát Sajószentpéteren, a Petőfi utcában.

A bukszában egy bankkártya, valamint egy bevásárló kártya volt. A nő a kártyákkal még aznap huszonegy alkalommal vásárolt, illetve fizetett - különböző fogyasztási cikkekért - több sajószentpéteri üzletben; a lopott fizetőeszközökkel így csaknem százhúszezer forintot költött el. 

A főkapitányság közölte, a rendőrök a nyomozás eredményeként az elkövetőt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!