Ugrás a tartalomra

Családi és sportnap - kormányhivatali hétvége

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 07. vasárnap 07:56
Hatodik éve rendezi meg júliusban sportnapját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, ami pár éve már családi nap is egyben. A dolgozók a Miskolci Egyetem területén sportolhattak, főzhettek és játszhattak, együtt.
Képgaléria! Fotó: Mocsári László

Színes programokkal várták az érdeklődőket. Volt többek között főzőverseny, aerobic, valamint a legkisebbeknek is érdekes gyerekprogramok.

Demeter Ervin kormánymegbízott elmondta, hatodszorra rendezik meg a sportnapot. – A testedzés olyan, mint az élet: annyit kapsz vissza, amennyit beleadsz. Sok területen, így a sportnap tekintetében is fejlődik a kormányhivatal. Az elmúlt három esztendőben már családi és sportnap néven szervezzük, és ilyen tartalommal is töltjük meg. Talán egy kicsit azt is szimbolizálva, hogy a kormányhivatal egy nagy család. A nap folyamán pedig mindig érezhető, hogy szabadidőnkben, kikapcsolódásnál is jó kapcsolatban vagyunk egymással, így tudjuk erősíteni azt a bizalmat és szimpátiát, ami a mindennapi munkában komoly erőt ad – mondta a kormánymegbízott.

A kormányhivatalban megyei szinten kétezer-hatszáz ember dolgozik. Idén elnyerte a családbarát munkahely címet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!