Ugrás a tartalomra

Családi napot tartottak a Miskolctapolcai Strandon

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 08. hétfő 08:04
Igazi nyári meleg ígérkezett egy jó kis családi napra, így kiváló sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtott a családoknak a strand szombati programkínálata. Czanik Balázs mozgatta meg a résztvevőket, akik a kitelepült RádióM-nél még zenét is kérhettek.
Képgaléria! Fotó: Mocsári László

Gál Gyula szerint gyönyörű a strand, Kassáról is érdemes eljönni idáig. – Majdnem minden évben jártunk ide. Míg rekonstrukció alatt állt, akkor egy kicsit odébb, a Barlangfürdőbe mentünk. A víz tiszta és meleg, meg vagyok elégedve mindennel.

Bliszkó Ágnes a kisfiával, a barátnőjével és annak két lányával érkezett a strandra, hogy kikapcsolódjanak. – Ma nagyon jó idő van, igazi nyári meleg. Miskolciak vagyunk és mindig erre a strandra szoktunk járni, elsősorban azért, mert itt kellemes a víz a gyerekeknek, és még más programlehetőségeik is vannak, főleg most, hogy családi napot tartanak.

Czanik Balázs zumbát tartott a mozogni vágyóknak. De volt vízen járó gömb, vízi vetélkedő nyereményekért, csúszdás ugrálóvár, csillámtetkó, lufihajtogatás és animáció is.

További hírek

Olvasnivaló