Ugrás a tartalomra

De hová tűnt Müller Cecília?

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 21. szerda 14:38
Az országos tisztifőorvos helyett Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője tartotta meg az operatív törzs online sajtótájékoztatóját.

Az elmúlt 24 óra adatain túl arról beszélt, hogy az 1259 halálos áldozat 6 százaléka volt olyan ember, akinek semmilyen betegsége nem volt a fertőzés azonosításakor. Összesen 25 kórházban ápolják a koronavírusos fertőzötteket, 64 óvodában és 31 iskolában rendkívüli szünetet tartanak, 17 iskolában digitális oktatást vezettek be. Jelenleg országszerte 14 gyereket ápolnak kórházban koronavírus-fertőzéssel. Egyikük sincs intenzív osztályon – tudatta az osztályvezető. Galgóczi Ágnes mindenkit kért, hogy oltassa be magát, a kór ellen a három- és a négykomponensű vakcina is védelmet biztosít.

A megszokottól eltérően most nem Müller Cecília ismertette tehát ezeket az adatokat. De hová tűnt az országos tisztifőorvos? – hasíthatott bele a kérdés a sajtótájékoztatót online követő nézőbe. Nos, az ország Ceci nénije hivatali elfoglaltságai miatt maradt távol a nyilvánosságtól.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!