Ugrás a tartalomra

A Diósgyőr kikapott Budafokon is

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. október 17. szombat 17:53
Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a DVTK nem gyűjtött pontot Budafokon. A sereghajtó DVTK sorozatban az ötödik bajnoki fordulóban maradt nyeretlen, és egymást követő negyedik vereségét szenvedte el.

Az első félidőben a hazaiak szereztek vezetést, majd a második játékrészben előnyüket egy gyors ellentámadást követően megduplázták, miután Póser kapus több esetben is ziccert védett. Ivanovski beadása után Stefan Dražić tartotta életben a reményeket, a végén már Szűcs Kornél is előrehúzódott a támadósorba, azonban nem sikerült egyenlíteni - számolt be a dvtk.eu

Budafoki MTE - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)
Budapest, Promontor utcai stadion, 1400 néző. Játékvezető: Iványi Zoltán (Szert Balázs, Bornemissza Norbert; Farkas Ádám, Hanyecz Bence).
BMTE: Póser - Margitics, Vaszicsku, Nikolić, Medgyes - Micsinai, Oláh B. - Ihrig-Farkas, Kulcsár K., Szabó M. - Kovács D. Vezetőedző: Csizmadia Csaba.
DVTK: Danilović - Polgár, Szűcs K., Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Grozav, Dražić  - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Hasani helyett Korbély a 70., Hasani helyett Korbély a 72., Kulcsár K. helyett Mervó a 88., Iszlai helyett Max a 86. percben.
Sárga lap: Iszlai a 22., Vaszicsku a 36., Hasani a 40. percben.
Gólszerző: Oláh B. (1-0) a 17., Ihrig-Farkas (2-0) a 62., Dražić (2-1) a 71. percben.

Az edzői értékelések a klub honlapján olvashatók. 

További hírek

Olvasnivaló