Ugrás a tartalomra

DVTK: óriási zakó idegenben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 22. hétfő 09:31
Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a DVTK Debrecenben játszott a DVSC ellen, és az első félidőben háromgólos hátrányba került. Ez nem a DVTK napja volt, hazaiak javára még egy véleményes büntetőt is befújtak, míg a másik oldalon kétszer is kifelé pattant a labda a kapufáról - írja a dvtk.eu.

OTP Bank Liga 31. forduló

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 4-0 (3-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 4650 néző. Játékvezető: Bognár Tamás (Szert Balázs, Szécsényi István; Szilasi Szabolcs, Káprály Mihály).
DVSC: Košický - Kinyik, Szatmári, Pávkovics - Kundrák, Kusnyír, Tőzsér, Ferenczi J. - Szécsi, Adeniji, Varga K. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVTK: Danilović - Shestakov, Polgár, Brković, Memolla - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Rui Pedro, Kiss T. - Tabaković. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Memolla helyett  Vági és Márkvárt helyett Egerszegi a 46., Tabaković helyett Ivanovski és Rui Pedro helyett Molnár G. az 56., Adeniji helyett Trujić a 63., Hasani helyett Makrai a 74., Szécsi helyett Bereczki és Kundrák helyett Bényei a 75., Kusnyír helyett Szabó B. és Varga K. helyett Barna Sz. a 87. percben. 
Sárga lap: Szatmári a 61., Kinyik és Kiss a 65., Barna Sz. a 90. percben.
Gólszerző: Szécsi (1-0) a 8., Szécsi (2-0) a 14., Szatmári (3-0) a 44., Tőzsér (4-0, 11-esből) a 71. percben.

Kulcspillanatok
8. perc: Szécsi Márk labdaátvételével egyből gólhelyzetbe került a 16-oson belül, majd a jobb alsó sarokba gurított, 1-0

14. perc: Polgárt tartották fel a felezővonalnál, így Szécsi Márk egyedül vezethette rá Brkovićra a labdát, majd 16 méterről a léc alá lőtt, 2-0 

45. perc: Hazai szöglet után elsőre még sikerült felszabadítani, azonban Tőzsér bal oldali beadását Szatmári Csaba közelről a bal felső sarokba fejelte, 3-0

71. perc: Büntető a DVSC javára, miután Polgárt fellökték a saját 16-osán belül. Tőzsér Dániel nagy erővel a kapu közepébe bombázott, 4-0


Edzői értékelések
Kondás Elemér: - A csapat ma nagy szenvedéllyel játszott, és ami a még fontosabb, eredményesen. Egy kiváló ellenféllel találkoztunk, kellett az első félidő végén a harmadik gól, mert a 2-0 veszélyes eredmény lett volna, mert láthattuk, a DVTK kreatív játékosai révén nagyon jól szervezte a játékot. Stabilitásra törekedtünk, és abból próbáltunk kijönni. Csak a negyedik gól után nyugodtam meg. Bízunk benne, hogy a következő két mérkőzésen annyi pontot szerzünk, ami elég lesz a bennmaradáshoz.
Feczkó Tamás: - Gratulálok a DVSC-nek, a mi részünkről a mai napon csak a szurkolók érdemelnek dicséretet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!