Ugrás a tartalomra

Elhalasztják a CRAZY5K Sprint futóversenyt Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 16. hétfő 16:19
Eredetileg április 18-án került volna megrendezésre idén második alkalommal a CRAZY5K Sprint futóverseny Miskolcon, ahol a 2 kilométeres távon a résztvevőknek egy 200 méter hosszú felfújható óriás akadállyal kell megküzdeniük.

A szervezők több mint 2000 résztvevővel számoltak, azonban a jelenlegi kormányrendelet következtében nem lehet megtartani a rendezvényt, ezért a szervezők kénytelenek kitűzni egy új időpontot 2021 áprilisában. Természetesen a nevezések ugyanúgy érvényesek lesznek a jövő évi futóversenyre is. Emellett lehetőséget adnak nekik, hogy akár felhasználják a jegyeiket egy másik idei tavaszi vagy őszi rendezvényen, ha az új időpont nem felel meg. Még ha vissza is vonnák a jelenlegi határozatot az eredeti időpontig, a bizonytalan helyzet miatt a halasztás mellett döntöttek.
 
Csakúgy, mint a színházak esetében, a CRAZY5K is arra kéri a résztvevőit, hogy ne kérjék vissza a nevezési jegyek árát, hiszen a szervezet működése függ tőle (hónapok óta készülődnek, egyes szolgáltatásokat már kifizettek, technikai eszközöket beszereztek, rajtcsomagokat összeállították).

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!