Ugrás a tartalomra

Élőben az ünnepi műsor és a koncertek!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 20. kedd 20:53
Nem tud ott lenni? Sebaj! Kövesse élő közvetítésünket!

A minap.hu-n, a Miskolc Televízióban és a Facebook oldalunkon is élőben követhetik augusztus 20-án a központi ünnepséget és a koncerteket.

A központi ünnepség délután 6 órakor ünnepi menettel kezdődött: a résztvevők a Városházától a Szent István térre vonultak az aratókoszorúval. A rendezvényen a történelmi egyházak képviselői idén is megszentelik az új kenyeret. A műsorban a Tompa Mihály Énekkar (Hanva) működik közre.

Már kora délutántól tartalmas kulturális programokkal várták a családokat Miskolc belvárosában. A Városháza és a Megyeháza között felállított Kisszínpadon előbb Muzsikás Péter gyermekműsorát tekinthették meg az érdeklődők, majd következett a Sebaj Színház és a Zabszalma Zenekar koncertje. Este 7-kor a Sky Fanatic, majd a Guča Partyzans Brass Band szórakoztatta az ünneplő tömeget.

A Szent István téri Nagyszínpadon délután 5-kor a 17:00 Szinvavölgyi Néptáncműhely Kisszinvavölgyi csoportja táncolt. Fél 8-től a Budapest Bár, 21:15-től pedig a Bohemian Betyars lépett fel. A napot az ünnepi tűzijáték zárja 10 órától.

Programok

-
Miskolc
-
Miskolc városában