Ugrás a tartalomra

Erdős Norbert: Magyarország és Európa jövője a tét

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 12. péntek 21:10
Erdős Norbert Borsodban látta el kézjegyével az Orbán Viktor hét pontos programját támogató aláírásgyűjtő ívet.

A Fidesz-KDNP Európai Parlamenti képviselője Csöbör Katalin társaságában arról beszélt Felsőzsolcán, hogy azon kevés magyar képviselő közé tartozik, aki családjával Brüsszelben él. Anyósa rendszeresen látogatja őket, akinek személyes tapasztalata, hogy a város egyre koszosabb, csökken a biztonság, évről évre élhetetlenebb a bevándorlás miatt.

A május 26-i EP-választás ezért nem az ideológiákról szól – jelentette ki Erdős Norbert. – „Most Magyarország és Európa jövőjéről van szó. Milyen jövőt szeretnénk gyermekeinknek, az unokáinknak? Egy ugyanolyan keresztény országot képzelünk el, amiben mi is felnőttünk, amit mi természetesnek tekintünk. Mi ezért állunk ki! Ezért dolgozunk! Ezért gondolom azt, hogy most az MSZP-s, és jobbikos szavazóknak is a Fidesz-KDNP-re kell szavazniuk. Aztán jönnek majd választások, amikor lehet ideológia mentén gondolkodni, de ez most nem az. Ezért én arra hívok fel minden szocialista és Jobbik szavazót, hogy most a Fidesz-KDNP-re kell szavazni, aztán majd később lehet ideológiák mentén gondolkodni” – mondta az Európai Parlamenti képviselő.

Fotó: Mocsári László

Csöbör Katalin hozzátette: a Fidesz-KDNP Brüsszelben is megvédi a magyar emberek érdekeit. Az országgyűlési képviselő szerint Orbán Viktor hétpontos programja garantálja Magyarország és Európa határainak védelmét, a magyar emberek biztonságát, a keresztény Európa megmaradását. A Fidesz-KDNP-nek fontos a nemzet függetlensége, fontosak a keresztény értékek – jelentette ki az országgyűlési képviselő.

„Nekünk olyan Európai Parlamenti képviselőkre van szükségünk, akik Brüsszelben megvédik a magyar embereket és nem Magyarországon védik Brüsszelt. Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első. Azért kezdtünk aláírásgyűjtésbe, hogy aki egyet ért a vezérmondatunkkal és a hétpontos programunkkal, az támogassa azt. Személyesen is felkeressük az embereket, és akinek fontos Magyarország, gyermekeink, unokáink jövője, arra kérjük őket, hogy támogass ezt a programot” – mondta Csöbör Katalin.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!