Ugrás a tartalomra

„Érted énekelek” – a zene erejével a koronavírus ellen

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. március 28. szombat 15:34
A miskolci Szécsi Viktória és Mihula Vihajlo Az LGT együttes örök klasszikusát dolgozta át, hogy ezzel biztassa, s erőt adjon a koronavírus elleni küzdelemben a frontvonalon küzdő egészségügyi dolgozóknak, mentőknek, orvosoknak, ápolóknak, asszisztenseknek. És egyúttal mindenkitől azt kérik: maradjunk otthon!

Viki a minap.hu érdeklődésére elmondta: az LGT nagysikerű slágerét Misával (Vihula Mihajlo gitárművész) nagyon kedvelik, egyébként is a repertoárjuk része.

– Úgy éreztük, ebben a helyzetben előadóművészként e sokak által ismert dal feldolgozásával, a zene erejével szeretnénk felhívni a figyelmet a koronavírus elleni küzdelemben résztvevők példaértékű munkájára. Arra, hogy önzetlenül, saját egészségük kockáztatásával is segítenek a nap minden pillanatában. Valamint ezzel szeretnénk nekik megköszönni csodálatos kitartásukat, emberfeletti teljesítményüket – fogalmazott az énekesnő.

Külön öröm és büszkeség számunkra, hogy az LGT sláger szövegének átdolgozásában oroszlánrészt vállalt M-Kiss Judit kollégánk.

Viki, Misa, Judit, köszönjük nektek!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!