Ugrás a tartalomra

A fiatalok és az újak is jól mutatkoztak be az új idényben

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. június 30. vasárnap 10:49
Első felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK az új idényben. A házigazda DVSC már az Európa Liga selejtezőjére készül, ennek megfelelően a legerősebb 11-et küldte pályára Herczeg András, míg Fernando Fernández elsősorban a fiatalokra és az újonnan érkezőkre, valamint a próbajátékosokra volt kíváncsi.
Forrás: dvtk.eu/Szabó Krisztián

Felkészülési mérkőzés, eredmény:

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)
Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Ducsai József (Szilágyi Norbert;Szabó F. Szilárd).
DVSC: Nagy S. (Szabados I., 69.) - Kusnyír (Balogh K., 84.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Haris (Kovács R., 84.), Tőzsér, Bódi (Kuti, 84.) Varga K. (Damásdi, 75.) - Szécsi, Takács T. (Trujić, 46.) Vezetőedző: Herczeg András
DVTK 1. félidő: Bukrán - Orosz D., Ndzoumou, Tamás M., Galambos - Adukor - Zsolnai, Jebari, Tóth Bo., Juhar - Tabaković Vezetőedző: Fernando Fernández.
DVTK 2. félidő: Danilović - Vági, Ndzoumou (Prosser, 60.), Orosz D., Bárdos - Szűcs K., Szabó B. - Korbély, Ternován P., Bacsa - Óvári.

Gólszerző: Takács T. (1-0) a 4., Bódi (2-0) a 31. percben.

Kulcspillanatok:

4. perc: Jobb oldali kisszöglet után sikerült tisztázni, az újabb beadás is kijött, Takács Tamás kissé balról, 16 méterről lőtt, és a labda egy védő lába között úgy suhant el, hogy Bukránt megzavarva a hálóban kötött ki, 1-0

31. perc: Labdavesztést követően Bódi Ádám kapott egyedül labdát a 16-os jobb oldalán, és kihasználta a ziccert, 2-0.

Fernando Fernández a mérkőzést követően a klub hivatalos honlapjának elmondta, most az volt a legfontosabb, hogy újra mérkőzésen lépjenek pályára a fiúk. – Számomra leginkább az új játékosok bemutatkozása, valamint a fiatalok szereplése jelentette a pozitívumot. Szűcs Kornél, Tóth Borisz és Orosz Marcell kifejezetten jól játszott, de a kölcsönből visszatérő Ternován Patrik és Óvári Zsolt is. Az újak közül pedig Haris Tabaković és Zsolnai Richárd játéka tetszett elsősorban – mondta.

(dvtk.eu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!