Ugrás a tartalomra

Folyamatosan bővíti szolgáltatásait a Miskolci Kulturális Központ

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 27. szombat 10:39
Koncertek, programok már nyáron is lesznek, ősszel pedig a művelődési házak is újra megtelnek élettel.

Több mint három hónapos, kényszerű zárvatartás után lassan a miskolci művelődési házak mindennapjai is visszatérnek a régi kerékvágásba. Ahogyan arról annak idején lapunk is beszámolt, a kulturális intézmények még március közepén csukták be kapuikat az érdeklődők előtt a koronavírus-világjárvány miatt. A veszélyhelyzet megszűntével most már ők is újranyithatnak. Az intézményeket üzemeltető Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, szolgáltatásaikat fokozatosan bővítik.
- Csütörtöktől már megnyitottak mozitermeink, és megtartjuk nyári táborainkat is. Művészeti csoportjaink már elkezdtek próbálni, és az előre leegyeztetett időpontokban fogadjuk a családi rendezvényeket, lakodalmakat is. Emellett már női kondicionálótornákon is részt vehetnek az érdeklődők elsősorban az Ifjúsági Házban és az Adyban – mondta Novák Irén.
Meglehetőségen színes lesz az ősz a Művészetek Házában, a tavaszi programokat ugyanis átszervezték, azok jó részét az év második felében rendezik meg.
- Hagyományosan Pál Feri atyával fogunk indítani, ezt követően pedig tényleg rendkívül gazdag programkínálattal készülünk. Előtte viszont még nyár végén a Lovagi Tornák Terén Rúzsa Magdi- és Halász Judit-koncertekkel és a Dumaszínház fellépésével várjuk a látogatókat, a Gárdonyi parkban pedig az idén 75 éves Hobo ad majd jubileumi koncertet – tette hozzá az ügyvezető.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!