Ugrás a tartalomra

Hamarosan startol a GasztroPlacc EXTRA

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 23. kedd 10:15
Új helyre, a Lovagi Tornák Tere előtt található Vásártérre költözik a térség egyik legnépszerűbb gasztroeseménye. A program július 10. és augusztus 14. között várja az érdeklődőket, a rendezvény idén is ingyenes.
Fotó: MiNap-archív/Mocsári László

Érzékszervi stimulálás, közösségi hangulat és a maradandó pillanat élménye, egy szerethető és hangulatos téren – ilyen lesz idén a Gasztroplacc Extra, mely július 10-étől péntekenként várja majd a vendégeket a régió élvonalbeli éttermeinek street food alkotásaival, kiváló borászainak különlegességeivel – tudatta a szervező Miskolci Kulturális Központ Kft. kommunikációs menedzsere.

Kinőtte a régi helyszínt

- A rendezvény a korábbi helyszínt már kinőtte, az új színtér pedig arra is lehetőséget ad, hogy még több helyi étterem és borászat bemutatkozzon a mini gasztro rendezvényen. Július 10. és augusztus 14. között várják az érdeklődet minden péntek este hat órától egészen éjfélig. A helyszín pedig a Diósgyőri vár lábánál, a Lovagi Tornák Tere előtt található Vásártér – mondta Almási Beatrix

Akik az ízlelőbimbókat kényeztetik: Végállomás Bistorant; Desszertem; a Leves; Pizza, Kávé, Világbéke; Lili’s Track (gluténmentes); Tókert Étterem; Impresszó Klub-Étterem; Vendéglő a Pisztrángoshoz; Drót Bisztró; Keszegsütő, Borsod Burger; Via Piano Étterem; Zip’s Brewhouse.

Csodás nedűket biztosít: Sándor Zsolt Pincészete, Bűdi Borház és Szőlőbirtok, HetedHét Pince, Mezei Pincészet, Orsolya Pincészet, Gallay Kézműves Pince, Sanzon Tokaj, Hajdú Roland Pincészete, Budaházi-Fekete Kúria Pincészet, Palkó Borok, Csáter Apó Pincéje.

Zene, fényfestés és még…

Almási Beatrix hozzátette, a jó hangulatról a GasztroPlacc rezidens dj-je, LuiBig gondoskodik, a fülbemászó dallamokat pedig minden este helyi művészek biztosítják. 

- Az alkalmakat fényfestés teszi felejthetetlenné, aki pedig szívesen tenne egy vársétát, arra is lesz lehetőség. A Diósgyőri vár meghosszabbított nyitvatartással, este kilencig várja a látogatókat. A rendezvény család és kutyabarát. A kicsiket játszósarok, a kisgyermekes anyukákat baba-mama szoba várja. A négylábú kedvenceknek pedig frissítővel készülnek a szervezők – zárta a kommunikációs menedzser. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!