Ugrás a tartalomra

Harmadszor is vereséget szenvedtek a Jegesmedvék

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. január 22. péntek 21:41
A Tipos Extraliga pénteki játéknapján a HK Dukla Michalovce csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék. A mérkőzés első harmadában a vendégek három gólt is tudtak szerezni, amivel megalapozták győzelmüket. A folytatásban Dave Allison 17 magyar nemzetiségű játékossal felálló gárdája becsülettel hajtott, de a helyzetek kimaradtak, így a pontszerzés sem sikerült.
Fotó: Végh Csaba

A DVTK Jegesmedvék csapata hazai pályán simán, 4-0-ra kikapott a szlovák Dukla Mihalovcétól a szlovák jégkorongliga alapszakaszának pénteki játéknapján.

A sorozatban harmadszor veszítő, 33 mérkőzés után 29 ponttal álló miskolciak a 12 csapatos bajnokság tizedik helyén állnak.

Tipos Extraliga
Alapszakasz - 33. forduló
2021. január 21. 18:00
DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Michalovce 0-4 (0-3, 0-0, 0-1)

Miskolci Jégcsarnok, zárt kapuk mögött, játékvezetők: Vladimír Goga, Vladimír Fridrich, Adam Jurciak, Filip Crman

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Adorján) - Wehrs, Szirányi, Rokaly, Vas, Osterberg - Láda, Kiss D., Miskolczi, Galanisz, Magosi - Vojtkó, Fazakas, Csányi, Flick, Anderson - Hadobás, Révész, Galajda, Farkas, vezetőedző: Dave Allison 

HK Dukla Michalovce: Skorvanek (Glosár) - Mihalik, Mudrák, Erkinjuntti, Lalancette, Korhonen - Kolusz, McCormack, Soltés, Suja, Takác, Tavoda, Louis, Bartánus, Hickmott, Regenda - Zekucia, Chalupa, Maslonka, Galambos, Török, vezetőedző: Tomek Valtonen

0-1 12:57 Bartánus (Regenda)
0-2 14:07 Lalancette (Korhonen, Kolusz)
0-3 16:49 Korhonen (Louis, Lalancette)
0-4 42:49 Regenda (Mihalik, Bartánus)

Értékelés:
Dave Allison: Az elején Kiss Bence bemutatott néhány nagy védést, de a góloknál már túl nagy nyomás helyeződött rá. A lényeg, hogy meg kell tanulnunk, hogy nem szabad összezuhanni, ha valami rossz történik velünk. Mindhárom gólnál hezitáltunk és lassan reagáltunk. De a srácok végre kezdik megérteni, hogy ez egy üzlet, profinak kell lenni. Nem lettek frusztráltak az első harmad után, hanem nyomtak és támadásban lehetőségeket alakítottak ki, védekezésben pedig gyorsan visszaszereztük a korongot. Erre építhetünk és ha építünk, akkor megfordíthatjuk a dolgok menetét. De ez csak akkor történhet meg, ha profi módon kizárjuk az érzelmeket. Szerintem a srácok az első harmad után jó munkát végeztek és jobban néztünk ki. Néha a szezon során lehetnek olyan fordulópontok, amikor veszítesz és rájössz, hogy együtt jobbnak kell lennetek. Reméljük, hogy ez egy ilyen kiindulópont nekünk.

További részletek a klub hivatalos oldalán.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!