Ugrás a tartalomra

Harry herceg és Meghan Markle elhagyja a Kensington-palotát

Ripost
Utoljára módosítva
2019. március 19. kedd 15:37
Csütörtökön hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg és Meghan különköltözik, és pénzügyileg is függetlenedik Vilmostól és Katalintól, vagyis a Kensington-palotától.

Harry és Meghan a baba születésének idején Windsorban fognak élni, ahová a hivatalos verzió szerint azért költöztek, hogy nyugodtabban nevelhessék a gyereket. A pletykák azonban már ekkor is arról szóltak, hogy a költözés valódi oka a két család közötti viszály.

Az eredeti tervek szerint azonban ez nem így lett volna, hanem mindenki a Frogmore-házban dolgozott volna. A bennfentesek szerint Harry herceg és Meghan hercegné teljes függetlenséget akart, a palotától való totális elválást. II. Erzsébet királynő azonban kemény maradt és megvétózta unokája terveit.

A jelenlegi költözés során Harry és Meghan csapata a Buckingham-palotába helyezi át a székhelyét, Vilmos és Harry pedig pénzügyileg is teljesen szétválnak egymástól – írja a Daily Mail nyomán a Ripost. Vilmos és Katalin továbbra is a Kensington-palotában fognak élni és dolgozni.

„Az intézményi struktúra nem teszi lehetővé az ilyesfajta totális függetlenséget. Azonban jó is, ha Sussex hercegi párja felügyelet alatt áll majd, így ugyanis nem csinálhatják azt, amit csak akarnak" – árulta el egy bennfentes.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!