Ugrás a tartalomra

Hazai vereség a Puskás Akadémiától

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. június 17. szerda 21:05
A kaposvári vereség után szerdán este hazai pályán kapott ki a DVTK.
(Fotó: dvtk.eu)

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában a DVTK gyorsan vezetést szerzett, és ezt követően is sorra alakította ki a helyzeteket. Amikor feljött a PAFC, egy lábak között elsuhanó lövéssel egyenlítettek. A második játékrészben a vendégek szereztek gyorsan vezetést, azonban a DVTK fokozatosan átvette az irányítást, a végén már mindenki támadott, de egyenlíteni nem sikerült.

Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 1-2 (1-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 2910 néző. Játékvezető: Karakó Ferenc (Medovarszki János, Horváth Róbert; Bogár Gergő, Szilágyi Sándor).
DVTK: Danilović - Orosz D., Polgár, Brković, Vági - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Molnár G., Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
PAFC: Tóth B. - Szolnoki, Meißner, Hadzhiev, Deutsch L. - van Nieff - Slagveer, Urblík, Knežević, Gyurcsó - Vaněček. Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

Sárga lap: Iszlai a 29., Gyurcsó a 33., Szolnoki a 40., Knežević a 74., Meißner a 81. percben.
Gólszerző: Ivanovski (1-0) a 3., Deutsch (1-1) a 21., Vaněček (1-2) a 48. percben.

Kulcspillanatok

3. perc: Iszlai parádés indításával Kiss lépett meg a bal oldalon, laposan pontosan tette a labda mögül érkező Mirko Ivanovski elé a labdát, aki középen az üres kapuba lőtt, 1-0

21. perc: A szöglet után a felszabadítás Deutsch László elé került, aki távolról berúgta a tömegbe a labdát, ami elsuhant a lábak között, és a kapu bal alsó sarkában kötött ki, 1-1

48. perc: Gyurcsó ment el a bal oldalon, pontosan centerezett, és David Vaněček közelről a hálóba lőtt, 1-2

További hírek

Olvasnivaló