Ugrás a tartalomra

Idén is Vár (a) tábor

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 18. csütörtök 14:35
Megannyi élmény és számtalan kaland vár azokra a gyerekekre, akik a Diósgyőri vár táborába jelentkeznek. Hétfő óta tizennyolcan ismerkednek a vár történetével, hétköznapjaival. A Vár (a) tábor következő turnusába augusztus 5-étől várják a gyerekeket.
Mocsári László képgalériája!

A diákoknak egész héten szervezett foglalkozásokat tartanak és napi háromszori étkezést is biztosítanak a Diósgyőri vár táborában. Délelőtt szakmai foglalkozások, délután pedig színes programok várják a fiatalokat.

A Miskolci Kulturális Központ tavaly nyáron indította gyerekeknek a Vár (a) tábor programot. Idén már olyan sokan jelentkeztek, hogy két turnust is kellett szervezni.

Almási Beatrix, a Diósgyőri vár kommunikációs menedzsere a Miskolc Televíziónak elmondta, a 7-14 éves korosztályt várták ebbe a táborba. – Az első turnusban 18 résztvevőnk van, ez telt ház. Ezalatt az 5 nap alatt a gyerekek megismerkednek a Diósgyőri várral, a középkori mindennapokkal. Az a tábor pikantériája, hogy két csapatra osztjuk a gyerekeket és versenghetnek egymással – nyilatkozta.

A legügyesebb csapat meglepetés ajándékot kap majd. Akik kedvet kaptak a vár táborhoz, az augusztusira még jelentkezhetnek.   

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!